Umetnost

Osma „Maglenijada“ u kombinaciji 2 plus 9

Posted: 6. juna 2019. u 07:44   /   by   /   comments (0)

Požeški rok festival , osma po redu „Maglenijada“, održaće se 7. i 8. juna u bašti Kluba mladih, a na dve koncertne večeri nastupiće 11 izvođača. Progamski orijentisana na afirmisanje bendova iz regiona, popularizaciju rok muzike, „Maglenijada“ i ove godine ostaje verna konceptu. Praksa je da uz lokalne bendove, na „Maglenijadi“ uzme učešće i  neki od već popularnih izvođača (u širem kontekstu ) pa će tako ove godine prvo veče, 7.juna, nastupiti Đorđe Miljenović, a sutradan bend „Iskaz“.

Pored ova dva afirmisana izvođača na bini Kluba mladih u Požegi nastupiće još devet lokalnih bendova.

Na prvoj koncertnoj večeri predstaviće se i Vukašin Rakić, Mehanizam, Volt Pop, Ispitni rock i Eastok, dok je bina drugo veče u vlasti bendova Straigh Mickey and the Boyz, Sinnemen, Fade Out i Moondance.

Obe koncertne večeri startuju u 21 čas, a ulaz je slobodan.

Organizator „Maglenijade“ je Sportsko kulturni centar Požega, a festival se održava pod pokroviteljstvom opštine Požega.

M. Nikolić

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.