Sport

Osam medalja sa dva takmičenja za karatiste „Užica“

Posted: 21. aprila 2019. u 22:13   /   by   /   comments (0)

Osam medalja sa dva takmičenja, „Zlatni pojas 2019“ u Čačku i Kup uže Srbije za kadete, juniore i seniore, rezulatat je nastupa karatista KK „Užice“ tokom vikenda, 20. i 21. aprila.

U subotu, 20. aprila,  u Čačku je održan turnir“Zlatni pojas 2019″ karatistima Užica doneo je šest medalja. U katama, prvo mesto osvojio je Marko Bogdanović 2011 klasa C, Sergej Kurčubicć 2010 klasa C zauzeo je drugo mesto, dok su treća mesta zauzeli Nikola Radisić 2009 klasa D i Vuk Stevanović 2010 klasa C.
U borbama, Jovana Ćurćić 2008, kategorija  preko 44 kg osvojila je zlatnu medalju, dok je Aleksandra Rogić 2006, kategorija  do 49 kg osvojila srebrnu medalju. Takmičenje u Čačku okupilo je oko 800 karatista iz zemlje i regiona.

U nedelju, 21. aprila,  u Smederevu je održan  Kup uže Srbije za kadete, juniore i seniore. Karate klub Užice nastupio je sa 6 takmicara i osvojio dve zlatne medalje.
Lidija Trmčić je  u konkurenciji kadetkinja do 54 kg, posle tri sjajne pobede, osvojila zlatnu medalju. Drugu medalju istog sjaja osvojio je Pavle Ristović  u konkurenciji kadeta do 63 kg, takodje posle tri pobedjena meč a.
U katama je nastupila Marija Bajić , a u borbama su jos nastupili Jana Ilić, Nemanja Mićić i Vasilije Gudović koji nisu uspeli da se domognu odličja.

M.M. / Izvor i foto: KK „Užice“

 Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.