Sport

Od trenera u Lučanima do selektora omladinske fudbalske reprezentacije

Posted: 29. jula 2019. u 20:14   /   by   /   comments (0)

Za Portal Pasaž priredio: Aleksa Pavlović

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije, na sednici održanoj dana 29. jula za novog selektora mlade fudbalske reprezentacije Srbije (U – 21) imenovao je Nenada Milovanovića, trenera Fudbalskog kluba Mladost iz Lučana.

Milovanović je istaknuti fudbalski stručnjak koji odlično poznaje prilike u srpskom fudbalu jer je već godinama prisutan na elitnoj fudbalskoj sceni. On će voditi „orliće“ u novom ciklusu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo koje će se održati 2021 godine.

U ovim kvalifikacijama naša reprezentacija igraće sa Rusijom, Poljskom, Bugarskom, Letonijom i Estonijom, a prvi meč „orlići“ će odigrati 6. septembra u Saransku protiv Rusije, a četiri dana kasnije biće domaćini Letoniji u Novom Sadu.

Izvor: Fudbalski savez Srbije/ Foto:Nenad Mihajlovic/Starsportphoto.com

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje