Sport

Novi dresovi za najmlađe košarkaše iz Sevojna uz podršku Fondacije Danica Grujičić

Posted: 10. oktobra 2019. u 19:49   /   by   /   comments (0)

Fondacija “Zajedno za mlade- Danica Grujičić” donirala je sredstva za nabavku 45 dresova za polaznike škole košarke, kategorija mlađih pionira i  pionirki, koju u Sevoju sa višegodišnjim uspešnim rezultatima realizuje Sportsko udruženje Sevojno. Uz ovaj broj nove sportske opreme, i uz dotaciju ostatka do potrebne sume od strane Gradske opštine Sevojno, sedamdeset dvoje najmlađih košarkaša imaće na raspolaganju nove dresove u kojima će se pripremati za neke buduće pobede.

Uz zahvalnosti Fondaciji, predsednik Sportskog udruženja Sevojno, Duško Mićić, istakao je da im “ovaj čin daje potvrdu da rade dobre stvari, ali i da je to obaveze više za sve- i trenere i decu, kojima ne nedostaje motivacije za sportske aktivnosti” ali i da “ovakvi postupci dodaju novu dozu energije”.

Mićić je, takođe zahvalio i Gradskoj opštini Sevojno, na podršci, i istakao da će mladi košarkaši koji već uveliko vredno treniraju, a od sada i u novom ruhu,sigurno opravdati poverenje svih koji se zalažu za njihovo zdravo odrastanje.

Sportsko udruženje Sevojno je ranije, takođe obezbeđivalo dresove za mlade košarkaše, ali je za njihovu nabavku trebalo da izdvoje određenu sumu novca. Deca čiji roditelji nisu bili u mogućnosti da izdvoje potrebnu sumu, dresove su dobijali na poklon. U tom smislu donacija Fondacije Zajedno za mlade daje doprinos i porodičnom nastojanju da deca dobiju kvalitet više u  odrastanju.

M. Nikolić

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.