Najava, Umetnost

Narodna biblioteka Užice: Predstavljanje romana „Ratnik“ autora Petra Mićunovića

Posted: 24. septembra 2019. u 22:25   /   by   /   comments (0)

U Narodnoj biblioteci Užice u četvrtak, 26. septembra, biće predstavljena knjiga “Ratnik” autora Petra Mićunovića. Knjiga koju će publika imati prilike da upozna na ovoj književnoj večeri jeste drugi deo trilogije “Umiru bogovi”.

Delo govori o dvojici braće, Đurašu i Dragašu, čije sudbine nose pečate velikih istorijskih trenutaka s početka VII veka.Vreme u kome se odvija radnja romana obeleženo je sukobima slovenskih plemena sa tada moćnom Vizantijom i varvarskim hordama Avara.

Na promociji koja počinje u 19 časova, pored autora učestvuju: Goran Mitrašinović, ispred izdavača, i urednik, Milan Gligorijević.

M. Milićević

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.