Plus

Najveći regionalni festival YouTube kulture, Balkan Tube Fest, slavi 5. rođendan

Posted: 16. septembra 2019. u 12:20   /   by   /   comments (0)

Za portal Pasaž priredio: Aleksa Pavlović

Najveća imena regionalne YouTube scene 28. i 29. septembra će se okupiti u Beogradu (Kombank Dvorana), kako bi zajedno sa svojim pratiocima proslavili pet godina postojanja Balkan Tube Fest – a.

150 YouTube kreatora učestvovaće u 40 sati programa koji će se održati u 6 sala Kombank Dvorane, a pored glavnog programa posetiocima su na raspolaganju aktivnosti koje se odnose na društvenu odgovornost, filmski program za roditelje, kao i radionice i paneli o temama od značaja za mlade.

Amina Efendić, Anastasija Grujić, Nađa Stanojević, Braco Gajić, Duxa, TheSikrt,  JoomBoos, KovalskA, Motoraš, Team Lens, Shone San,  Idžo, Saamo Petraa,  Cile St, Zakon Braće, 8Rasta9 su samo neki od regionalnig YouTube kreatora koji će učestvovati na predstojećem Balkan Tube Fest – u, a kompletan spisak učesnika, kao i program možete naći na zvaničnom sajtu festivala http://www.balkantubefest.com.

Pored zabavnog programa, koji će se realizovati na velikoj sceni Kombank Dvorane, posetioci festivala, kao i na do sada održanim festivalima, imaće priliku da učestvuju i u edukativnom sadržaju što Balkan Tube Fest izdvaja na festivalskoj sceni kao jedan od najboljih regionalnih festivala koji je posvećen zabavi i edukaciji mladih.

Karte za Balkan Tube Fest su u prodaji, a iste se mogu kupiti na biletarnici Kombank dvorane, kao i online putem sajta GigsTix.

Foto: Balkan Tube Fest, fb, instagram

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.