Sport

Nacionalno takmičenje u off roadu startuje džipi relijem u Požegi

Posted: 1. oktobra 2019. u 07:04   /   by   /   comments (0)

Šampionat Srbije u disciplini off road-u  počinje prvog vikenda oktobra, prvim ovogodišnjim džipi relijem u organizaciji AMK „Jeep team“ iz Požege. Ovaj reli se boduje za otvoreni Šampionat Srbije, a skup prijavljenih takmičarskih vozila sa posadama  zakazan je za petak, 4. oktobar na parkingu nekadašnje ciglane Radnik.

U vremenu od 16 do 17 časova obaviće se tehnički pregled i verifikacija, a  nakon toga, od 19, 01 časova na Trgu slobode u Požegi sledi svečani ceremonijalni start.

Prvi takmičarski dan je subota , 5. oktobrar, kada će u 10,01 uslediti start prvog vozila na specijalnim ispitima koji će se voziti tog dana na stazama po Divčibarama,  do 17 časova kada je planirano proglašenje pobednika  čime se reli završava.  Prijavljena vozila takmičiće se u okviru tri klase: Soft 1, 2 i 3. Podršku  organizaciji prvog džipi relija pružio je i Sportski auto i karting savez Srbije(SAKSS).

M. Nikolić

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.