Umetnost

Motivaciono predavanje Stefana Milenkovića na Arlemm-u: 31. jul

Posted: 30. jula 2019. u 22:10   /   by   /   comments (0)

Ovogodišnji gost Arlemm-a , violinista Stefan Milenković , održaće motivaciono predavanje za posetioce, goste i učesnike u sredu, 31. jula, sa početkom od 20, 30. časova. Predavanje će se održati u amfiteatru kod porte crkve Svetog Ahilija.

Pre početka predavanja, gosti i posetioci  koji bi da saznaju nešto više o istoriji Arilja, o kulturno istorijskom nasleđu, moći će to da učine u obilasku značajnih mesta i objekata u ovom gradu uz sručno vođenje istoričara umetnosti Sanje  Sofijanić. Obilazak znamenitosti Arilja planiran je za 20  časova.

M.N. / Foto:Arlemm

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje