Sport

Medalje za karatistkinje „Užica“ na Prvenstvu Srbije

Posted: 14. oktobra 2019. u 09:26   /   by   /   comments (0)

Članovi Karate kluba “Užice” , Lidija Trmčić i Jana Radovanović, osvojile su bronzane medalje u disciplini borbe  na Prvenstvu Srbije u karateu održanom u Čačku, 12. oktobra. Lidiji je ovo takmičenje bilo poslednja provera pred nastup u Santjagu u Čileu gde će se takmičiti kao član reprezentacije Srbije.

U kategoriji kadetkinja do 47 kg, Lidija Trmčić je posle dve pobede, zaustavljena u polufinalu, da bi u borbi za treće mesto pobedila takmičarku iz Beograda. U kategoriji juniorke do 59 kg Jana Radović je posle dve pobede poražena u četvrtfinalu, da bi posle dve repasažne borbe uspela da se domogne trećeg mesta.

Marija Bajić u katama, Jana Ilić i Vasilije Gudović u borbama nisu uspeli da se domognu medalja.

U katama ekipno, zbog povrede Petre Gajić, tim nije nastupio, dok je ženska ekipa kadetkinja u sastavu Lidija Trmčić, Jana Ilić i Marija Bajić zauzela peto mesto, a  muška ekipa kadeta u sastavu Pavle Ristović, Demian Delić i Vasilije Gudović poražena je četvrtfinalu.

Na Prvenstvu u Čačku takmičilo se 800 mladih karatista iz 140 klubova koji su prošli potrebne kvalifikacije.

M. Milićević, Izvor: KK “Užice”

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.