Najava, Umetnost

„Letnji erski ulični kabare“ u Čajetini i na Zlatiboru

Posted: 27. jula 2019. u 09:16   /   by   /   comments (0)

Tradicionalna kulturno zabavna manifestacija „Letnji erski ulični kabare“ u organizaciji Biblioteke „Ljubiša R. Đenić“ iz Čajetine i Turističke organizacije Čajetina održaće se 3. i 4. avgusta u Čajetini i na Zlatiboru.

Program počinje 3. avgusta u 19 časova na platou ispred biblioteke uz animaciju uličnih svirača i klovnova, izvođenje himne Kabarea, a u muzičkom delu programa će nastupiti Beogradski diksi bend. Jedno od obeležja Kabarea- proglašenje aforističara godina  po osnovu konkursa za najbolji aforizam napisan u toku protekle godine za koji će stručni žiri dodeliti nagradu „Rade Jovanović“ uslediće odmah nakon svečanog otvaranja. U toku večeri biće prikazan film „Ordinacija“ i izvedena monodrama Ljiljane Stepanović „Gospođa ministarka“. Veče Kabarea završiće se muzikom za ples. Isti program biće izveden i dan kasnije, 4. Avgusta od 19 časova na Kraljevom trgu na Zlatiboru.

 Pokrovitelj „Letnjeg erskog  uličnog kabarea “ je Opština Čajetina.

M.M. / Izvor: Biblioteka Ljubiša R. Đenić

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje