Plus

„Letnje večeri“: niz progama za najmlađe u Bajinoj Bašti

Posted: 10. jula 2019. u 22:29   /   by   /   comments (0)

Ustanova Kultura Bajina Bašta ovog leta od 14. jula do 25. avgusta organizuje niz programa za najmlađe pod nazivom “Letnje večeri“. Predstave, maskenbal, mađioničari, izložbe na Gradskom trgu tokom leta, a nakon njih projekcije crtanih filmova, odličan su način da se najmlađi u Bajinoj Bašti, ali i odrasli, domaćini i gosti koji se tokom letnjeg raspusta zateknu ovde, zabave,druže ali i nauče nešto novo. Prvi u nizu je dečija predstava, 14. jula, a nedelju dana kasnije, 21-og na Gradskom trgu organizuje se dečija animacija. Sam kraj jula, tačnije 28-og sledi progam pod nazivom Klinci umetnici, a 11. avgusta najmlađi će pokazati deo svoje kreativne energije na večeri pod nazivom „Moj talenat je..“. Mađioničar će zabaviti publiku 18. avgusta a „Letnje večeri“ se završavaju kako su i počele: predstavom za decu, 25. avgusta.

Organizatori su predvideli i rezervni prostor u slučaju kiše pa se kao alternativa planira sala Doma omladine, bioskop „Vlaja“.

M. Milićević

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.