Muzika

Koncert sastava Barcelona Gipsy balKan Orchestra u Gkc Užice: 10. april

Posted: 9. aprila 2019. u 19:24   /   by   /   comments (0)

Barselona Gipsy balKan  Orchestra će održati koncert u Gradskom  kulturnom centru Užice , u sredu, 10. aprila, sa početkom od 20 časova. Koncert u Užicu  se organizuje u okviru turneje ovog popularnog sastava po gradovima Srbije.

Počevši od novembra 2015, Barcelona Gipsy balKan Orchestra evoluira: nakon toliko intenzivnog rada i rasta, odgovaraju na potrebu za širenjem umetničkih horizonata. Iako i dalje veoma zainteresovani za romsku muziku, želja im je da inspiraciju dobiju i iz šireg spektra žanrova. Balkanska muzika je za njih set muzičkih tradicija i multietničkih kultura koje prevazilaze geografske granice, oslanjajući se na istorijske tradicije koje su zauvek naselile ove zemlje: Jevreji, Aškenazi i Sefardi, Romi, Osmanlije, Arapi …

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl mogu se nabaviti u klubu GKC-a po ceni od 1200 dinara. Radno vreme kluba je od 8 do 23 časova.

M.M. /   Izvor: Gkc Užice/ Foto: Barselona Gipsy balKan  Orchestra, promo

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.