Najava, Vesti

Koncert bendova Sink i Puls Herca u Gkc Užice

Posted: 14. novembra 2019. u 20:19   /   by   /   comments (0)

Beogradski rock metal bend Sink uz podršku lokalnog sastava Puls Herca održaće koncert u Gradskom kulturnom centru Užice u subotu, 16. novembra. Početak koncerta je u 21 čas, i ulaznice po ceni od 200 dinara mogu se nabaviti na biletarnici Gkc-a.

O bendovima:

Sink – SИNK će publici predstaviti potpuno novi materijal i pesme koje do sada nisu izvođene, a na repertoaru će se naći i veliki broj pesama sa prethodna dva izdanja benda. Sink je do sada objavio dva albuma i to „Sve što nisam ja“ izdat 2014. godine i koncepturalno ostvarenje „Pred stubom srama…“ izdato 2017. godine. Plivajući između više alternativinih pravaca Sink je formirao svoj zvuk odan snažnim rifovima, neparnim ritmovima i pažljivo odabranim tekstovima koji ovaj bend čine prepoznatljivim na sceni.
Specijalni gosti i domaćini grupe Sink na ovom koncertu biće momci iz benda Puls Herca, užička četvorka koja je do sada snimila nekoliko pesama, a publika je imala prilike da ih upozna na festivalima kao što su PoRock festival, Maglenijada, Užička Rock scena i drugi.

Izvor: Gkc Užice