Najava, Umetnost

Koncert benda Melmac Riders u Kosjeriću

Posted: 8. avgusta 2019. u 22:03   /   by   /   comments (0)

U okviru Muzičkog leta u Kosjeriću na sceni u Brezinom sokaku će u subotu 10. avgusta nastupiti pančevački bend Melmac Riders. Koncert počinje u 21 čas, a za organizaciju događaja, kao celokupnog letnjeg muzičkog programa pobrinulo se Udruženje K-town group u saradnji sa kafeom Breza.

Bend Melmac Riders postoji od 2009. godine i čine ga afirmisani pančevački muzičari sa bogatim iskustvom – Vladimir Jezdimirović – Alf, Milan Topolovački, Lazar Kebić i Miloš Knežević. Nakon dugogodišnjeg iskustva u brojnim bendovima svih žanrova došli su do ideje  da ponude nešto što smatraju nesvakidašnjom pojavom na rock sceni: MASHUP (Bastard Pop or Bootsy) . Ne uvodeći se u kategorizaciju po pitanju muzičkog pravca sebe nazivaju  „odličnim bendom za zabavu sa malo tvrđim zvukom“. 
Do sada su snimili tri studijska albuma, jedan EP i dva DVD izdanja.

M. Nikolić / Foto: Zoran Kompar

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje