Vesti

Koncert benda „Iskaz“ za početak “ Muzičkog leta“ u Kosjeriću

Posted: 12. jula 2019. u 19:46   /   by   /   comments (0)

“Muzičko leto 2019” u Kosjeriću počinje koncertom benda “Iskaz” u subotu 13. jula u kafeu “Breza”.

Početak koncerta planiran je u 22 časa i ulaz je slobodan, a organizator ovog kao i predstojećih muzičkih događaja do kraja leta u Kosjeriću je udruženje “K-Town” u saradnji sa kafeom “Breza”.

Kroz svoje socijalno i psihološki angažovane tekstove, bend “Iskaz” deli svoje mišljenje i stavove pre svega putem 4 studijska albuma: Natio (2006), Teorija Haosa (2008), zatim Eros (2011) i Tanatos (2014) koji tematski čine celinu Kritična Masa. Muzika koja je u simbiozi sa tekstovima je pre svega energična i konkretna, ali pozitivna i sa puno emocija. Fuzija je najpre hip hopa, zatim funka, hard roka i sličnih pravaca i kao takva najbolje pojačava tekstove kroz koje se prožima bunt, poziv na buđenje, stavovi čoveka kao jedinke kao i pitanje postojanja čoveka.
“Iskaz” je nastupao na velikom broju relevantnih festivala u državi i regionu kao što su: EXIT (Main stage, Fusion stage, Exit live, Riffs & Beats stage), Lake Fest, Arsenal Fest, Mostar Summer Fest, Pannonian Challenge Fest, Trenchtown Festival, TLO, Student Day Festival, ŠLF..kao i da dele binu sa velikanima domaće i svetske scene.

M. Nikolić/ Foto: Iskaz, promo

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.