Najava, Vesti

Koncert benda Atheist rap u Gkc Užice: 20. septembar

Posted: 19. septembra 2019. u 22:08   /   by   /   comments (0)

 Bend Atheist rap održaće koncert u bašti Gradskom kulturnom centru Užice u petak, 20. septembra, i ovaj muzički događaj deo je turneje poznatog novosadskog pank sastava kojim obeležava 30 godina postojanja i rada. Na ovom koncertu, The best of live, izvešće najveće hitove iz svoje trodecenijske karijere koji su postali deo muzičke istorije naših prostora.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 500 dinara mogu se nabaviti na biletarnici Gkc, a cena na dan koncerta biće 700 dinara.

Koncert počinje u 21 čas.

Bend Atheist rap  je osnovan  1989.godine u Novom Sadu. Već sa prvim albumom su doživeli punu afirmaciju, a pesma ’’Wartburg limuzina’’ ih postavlja na prvo mesto svih top lista na kojima je bila emtiovana. Od samog početka rada bili su anti-ratno nastrojeni, a i danas se bore protiv mržnje i zaglupljivanja. Sarkastični humor je univerzalno potreban i primenjiv na ovim prostorima, tako da Atheist rap već godinama puni klubove u zemlji i regionu.

U proteklom periodu svirali su sve veće i značajnije festivale, a binu su delili i sa bendovima kao što su: NOFX, Bad religion, Buzzcocks, Die Toten Hosen, Nomeansno, PTTB, Cock sparrer, The Exploited i Green Day…

Do sada imaju 6 studijskih, 1 best of, DVD live izdanje i album izdat uz monografiju objavljenu povodom 20 godina postojanja benda.

M. Milićević/ Foto: Nemanja Đorđević

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.