Plus

Knjiga „Srbijo, Bog ti pomogao“ Bojana Ljubenovića pred čajetinskom publikom

Posted: 8. aprila 2019. u 21:25   /   by   /   comments (0)

Najnovija knjiga Bojana Ljubenovića „Srbijo, Bog ti pomogao“ biće predstavljena u Biblioteci „Ljubiša R. Đenić“ u Čajetini u utorak, 9. aprila, od 19 časova.

Pored autora, na promociji učestvuje i glumac Janko Radišić, u ulozi Todora Trajkovića, glavnog lika iz knjige „Srbijo, Bog ti pomogo“.

Bojan Ljubenović je srpski satiričar, aforističar i dečji pisac. Urednik je rubrike „Trn“ u Večernjim novostima. Objavio je šesnaest knjiga (satire, aforizama, romana za decu i odrasle). Dobitnik je velikog broja književnih nagrada. Član je Udruženja književnika Srbije i Beogradskog aforističarskog kruga.

M.M. / Izvor: Biblioteka „ Ljubiša R. Đenić“

 

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.