Sport, Vesti

Kadeti KK “PLAY OFF” u baražu turnira za Jedinstvenu Kadetsku ligu

Posted: 13. oktobra 2015. u 20:39   /   by   /   comments (0)

Kadeti KK “Play Off” su dobro startovali u kvalifikacijama za ulazak u Jedinstvenu ligu i zabeležili niz pobeda. Dobili su su ekipe “Klik Arilje”,”M 015 Sabac” i ekipu “OKK Šabac” i plasirali se u drugi krug takmičenja gde su ih čekale ekipe Borca, Mladosti i Loznice.

—U drugom krugu turnira kadeti su startovali porazom od ekipe KK “Borac” u Čačku i samim tim sebi otežali put. Sledećeg dana doživeli su poraz i od ekipe KK “Mladost” koja je bila najbolja na turniru.Trećega dana turnira KK “Play Off” je savladao ekipu KK” Loznica” i tako su uspeli da izbore baraž za ulazak u Jedinstvenu kadetsku ligu koja će se igrati na turniru, na neutralnom terenu sa ekipama KK “Konstantin Niš”, ”Vojvodina Novi Sad”, ”Fleš Beograd”, ”Mladost Smederevska Palanka”, ”Goč Vrnjačka Banja” i “Zdravlje Leskovac”. Posle ovog turnira koji se igra narednog vikenda dve ekipe će izboriti ulazak u najjaču ligu u Srbiji u ovoj kategoriji.– rekao je Duško Mićić trener KK “Play Off“

Juniori KK“Play Off” nisu uspeli da uđu u Jedinstvenu ligu ove godine. Posle dobrog starta i pobede nad ekipom “Studenta” iz Valjeva puleni Sretena Đurića su izgubili tri utakmice za redom. KK „Borac“ i KK „Mladost“ iz Čačka su obezbedili učešće u Jedinstvenoj ligi Srbije.

Pioniri “Play Off” startovali su sa dve ubedljive pobede. Savladali su KK “Arilje” rezultatom 94:56 (20:11, 18:20, 30:10, 26:15), a odmah zatim i ekipu “OKK Užice” rezultatom 111:50 (15:13, 34:13, 44:12, 18:12).U narednom kolu piniri KK “Play Off “ igraće u gostima protiv KK ”Požega”.

Izvor: KK “PLAY OFF”/ P.M.

Foto: KK “PLAY OFF”