Plus

Izložba radova XXI Smotre amaterskog likovnog stvaralaštva Zlatiborskog okruga

Posted: 13. novembra 2019. u 21:07   /   by   /   comments (0)

U Gradskoj galeriji Arilje u petak, 15. novembra, biće otvorena izložba radova XXI Smotre likovnog stvaralaštva amatera Zlatiborskog okruga.

Jedan od retkih likovnih događaja u institucionalnim okvirima koji pruža u uvid u celinu amaterskog likovnog stvaralaštva na nivou regiona Smotra amatera u Arilju pruža mogućnost za pružanje uvida i u odnos amaterskog i akademskog stvaralaštva po različitim likovnim osnovama, pa i trendovima. Na ovoj smotri publika će imati mogućnost da upozna izbor iz radova koje je odabrala stručna komisija organizatora iz prispelih radova na osnovu javnog poziva stvaraocima.

Izložba se otvara u 18 časova, a postavka će biti dostupna na uvid publici do 20. novembra.

M.N.

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.