Najava, Umetnost

Izložba radova najmlađih užičkih umetnika u Galeriji Reflektor

Posted: 11. oktobra 2019. u 08:16   /   by   /   comments (0)

Udruženje vizuelnih umetnika Užica u subotu, 12. oktobra, u Galeriji Reflektor  priređuje izložbu dečijih radova nastalih na likovnim radionicama tokom ove godine. Deca uzrasta od 5. do 9. godina imala su priliku da se, tokom leta ove godine, oprobaju u različitim likovnim tehnikama na radionicama koje su organizovane u prostoru kasarne u Krčagovu koje koristi UVUU, i rad sa namlađim užičkim umetnicima bio je poveren akademskim umetnicima, članovima udruženja.

Završna izložba na kojoj će najmlađi Užičani pokazati svoj talenat, kreativnost i znanje koje su stekli na radionicama ujedno je prilika da osete atmosferu javnog predstavljanja.

Izložba se otvara u 19 časova.

M. Nikolić/ Foto: Dečija kulturna zona, UVUU

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.