Muzika

Iz lokala na Exit: koncert u Gkc Užice

Posted: 10. maja 2019. u 08:58   /   by   /   comments (0)

Jedan od najboljih evropskih festivala za mlade, novosadski Exit festival, ove godine otvara mogućnost lokalnim bendovima iz raznih delova Srbije da nastupe u okviru svog programa od 4. do 7. jula na petrovaradinskoj tvrđavi. Nastup osam bendova u Gradskom kulturnom centru Užice u petak 10. maja od  18 časova biće prilika da se odluči koji od njih će se predstaviti i na Exitu. Nastupaju: Reflection, Eastock, G.R.I.M.M., Demode, Nikad spremni, Fade out, Inkvizicija i Bonecarver.

Ulaz na koncert je slobodan.

Istovremeno promotivni kamionet EXIT-a biće parkiran na Trgu partizana od 10 do 19 časova i na ovom mestu mogu se dobiti detaljne informacije o ovogodišnjem programu festivala.

M. Milićević/ Foto: Exit

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.