Sport, Vesti

Ekipa Sevojna poražena od Jedinstva P. u 3. Kolu KUP-a OFS Užice

Posted: 10. septembra 2015. u 08:45   /   by   /   comments (0)

U sredu 09. Septembra sa početkom u 16.30 časova odigran je utakmca između FK Sevojna i FK Jedinstva P. iz Užica koja je završena rezultatom 2 : 8 u korist gostijuće ekipe.
Posle akcije po desnoj strani u 14. minutu Sevojno je povelo 1:0 pogotkom Vidakovića. Sedam minuta kasnije fudbaler Jedinstva Janković postiže gol za izjednačujući rezultat od 1:1. Jedinstvo je vršilo pritisak po desnoj strani i nakon jednog uspešnog prodora Jovanović je u 28. minutu dao gol pa su gosti poveli sa 2:1.
Najbolju šansu u 34. minutu za Sevojno imao je Vidaković kada je šutirao sa 7 metara, ali golman Jedinstva Vukašinović spremno je reagovao izbacivši loptu u korner. Nakon četiri minuta Mladenović je krenuo sa centra i sa 30 metara dao gol uputivši loptu u golmanov desni ugao, za rezultat od 3:1za goste.

foto P.M. Mihajlović postiže gol u 45.  minutu za Jedinstvo

Mihajlović postiže gol u 45. minutu za Jedinstvo

Pri kraju prvog dela meča fudbaler Jedinstva Stanić je sa preko 30 metara pogodio prečku, a Mihajlović je u zadnjem minutu poluvremena postigao gol pa su gosti vodili sa 4:1na kraju pvog poluvremena.
Fudbaleri Jedinstva su imali inicijativu i igrali napadački tokom celog toka meča. U drugom poluvremenu posle centaršuta sa desne strane Jovanović postiže gol u 55. minutu za rezultat od 5:1 za goste.Samo par minuta kasnije dosuđen je jedanaesterac za fudbalere Sevojna koji je domaćoj ekipi doneo drugi gol za rezultat od 2: 5. Vuković je šutirao loptu koju je golman Vukašinović odbio ka stativi, ali je kapiten Sevojna natrčao na loptu i postigao gol.

foto: P.M. Janković postiže gol iz penala za Jedinstvo

Janković postiže gol iz penala za Jedinstvo

Posle akcije po desnoj strani u 61. minutu pogotkom Mladenovića fudbaleri Jedinstva su poveli sa 6:2. Tri minuta kasnije lob udarcem sa preko 20 metara Mihajlović je matirao golmana Simića pa se rezultat povećao na 7: 2 za Jedinstvo. Kazneni udarac za ekipu gostiju dosuđen je u 75. minutu što su oni iskoristili, a Janković je postigli gol iz penala za konačan rezultat od 8:2.

P. Marković