Društvo

Deseta Puzijada u Užicu 1. avgusta

Posted: 29. jula 2019. u 20:57   /   by   /   comments (0)

Povodom Svetske nedelje dojenja, uz obeležavanje desetogodišnjice rada, udruženje “Roditelj” iz Užica 1. avgusta sa početkom od 19 časova organizuje popularnu “Puzijadu”. Ove godine odziv zainteresovanih je veći nego prethodnih pa će se na puzilištu naći 44 takmičara uzrasta od 8 do 15 meseci.

Pored takmičenja najmlađih u puzanju, za roditelje će biti organizovano savetovalište na otvorenom, na kome će zaposleni iz Dispanzera za majku i dete Doma zdravlja Užice, pedijatar, ginekolog, pedijatrijske, akušerske i patronažne sestre deliti korisne savete i odgovarati na pitanja.

Predviđeno je da gosti ovogodišnje Puzijade budu i 15 bivših pobednika sa prethodnih takmičenja, a za 19 mama će biti nagrađeno za fotografije po osnovu konkursa na temu “Užičanke doje s ponosom”.

M.M.

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje