Umetnost

Debi album u izdanju PGP RTS za pobednika: Glasamo za užički bend

Posted: 12. septembra 2019. u 23:13   /   by   /   comments (0)

Portal headliner.rs organizovao je off&online takmičenje autorskih bendova, Mobil demo fest, na kome je glavna nagrada besplatno snimanje debi albuma za nastariju i najugledniju izdavačku kuću: PGP RTS. Na takmičenje se prijavilo 36 bendova a uslove da učestvuju u trci za nagradu ispunilo je njih 22, među kojima je i užički bend Mehanizam.

Uslovi za učešće su bili: autorska pesma u izvedbi benda snimljena u formi spota mobilnim telefonom u jednom kadru. Ono što je potrebno da Mehanizam dobije nagradu, odnosno snimi prvi album za koji već imaju gotov materijal, jeste da prikupi najveći broj glasova na fb strani ili YouTube kanalu kreiranom za potrebe ovog takmičenja. Za ovu, zaista vrednu nagradu, bendu Mehanizam potrebna je pomoć sugrađana i svih ljubitelja rock and rolla iz okoline- lajk na spot koji je snimio Luka Jelisavčić.

M.N./ Naslovni foto: Atila Sabo

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.