Društvo

Četvrti regionalni festival gejminga i pop kulture

Posted: 17. novembra 2019. u 07:40   /   by   /   comments (0)

Za portal Pasaž priredio: Aleksa Pavlović

Četvrti regionalni festival  gejminga i pop kulture Games.CON održaće se od šestog do osmog decembra u halama 1, 1a i 2 Beogradskog sajma.

Games.CON festival na jednom mestu okuplja sam vrh gejming industrije, što ga čini jednim od najvećih regionalih festivala ovoga tipa.

Pored gejminga, na sajmu će se naći i izlagači koji svojoj publici žele da predstave najnovije tehnologije koje prate svet gejminga.

Osim gejminga posetioci Games.CON festivala imaće prilike da se susretnu i sa najznačajnimim naslovima filmske i televizijske industrije, najboljim stripovima, ali i sa onima koji takav sadržaj distribuiraju na naše tržište.

Pored sajamskog sadržaja posetioci Games.CON festivala će moći da se druže i sa omiljenim YouTube zvezdama na štandu Balkan Tube Fest – a, te će moći da učestvuju u turnirima koji će biti organizovani u najpopularnijim gejming naslovima.

Cena jednodneve ulaznice u pretpordaji je pet stotina dinara, dok će na dan festivala koštati šest stotina dinara, a trodnevne ulaznice (čiji je broj ograničen) koštaju devet stotina dinara.

Više informacija o samom festivalu i načinu kupovine ulaznica možete naći na sajtu www.gamescon.rs.

Za portal Pasaž priredio Aleksa Pavlović.

Foto: www.gamescon.rs