Najava, Vesti

Četiri dana dobre muzike- HillsUp festival od 14. do 17. jula

Posted: 13. jula 2016. u 21:31   /   by   /   comments (0)

Treći  po redu HillsUp festival na Zlatiboru počinje 14. jula, prvo dnevnom žurkom na Haosu u šumi, a u večernjem progamu na glavnoj bini nastupaju pobednici konkursa za demo bendove i “Generacija 5”. Ovo prvo i uvodno veče ima humanitarni karakter pa će se skupljati sredstva za decu obolelu od retkih bolesti, a sva prikupljena novčana sredstva biće uplaćena na račun fondacije “Podrži život”. Na račun fondacije biće uplaćen prihod od prodaje pića prve festivalske večeri kao i deo prihoda od prodaje karata. Takođe, sam festival , tokom čitavog trajanja biće u znaku apela za pomoć oboleloj deci putem slanja sms poruka na broj 5757 po ceni od 100 dinara. Ulaz na  ovo festivalsko veče, 14. jula,  je slobodan.

U petak 15. jula na bini prvo nastupa sastava „Eastock“ kao predgrupa, a potom „Del Arno bend“, iza koga slede „Goblini“. Kao hit večeri najavljen je nastup grupe „Hladno pivo“. Veče zatvara nastup benda „Queen tribute“ koji će svirati najpopularnije hitove legendarnog sastava „Queen“.

Drugo zvanično veče festivala, 16. jula publiku će zagrejati „Counterfate“ nakon koga sledi nastup legendarnog benda „Električni orgazam“. Zvezda druge festivalske večeri je Darko Rundek i njegov „Rundek cargo trio“. Veče se nastavlja nastupom grupe „Ritam nereda“, a završava svirkom „Prodigy live tribut benda“.

Završno veče, 17. jul otvara se nastupom demo benda „Ledene oči“, a nakon njih na binu izlazi legenda eks yu roka , sastav „Divlje jagode“. Iza „Jagoda“ slede „357“ a potom i jedan od trenutno najpopularnijih sastava, „Beogradski sindikat“.

Svirke na Tić polju počinju od 20 časova.

Dnevni program HillsUpa takođe je nabijen adrenalinom: turnir u paintballu, turnir u basketu, trka u planinarskom orijentiringu, sadržaji u adrenalin parku na Zlatiboru.

Ulaznice po ceni od 2000 dinara za jedan komplet  mogu se nabaviti u “Win Win” radnjama u zemlji, a cena kompleta 2 +1 je 3900 dinara. Cena pojedinačne ulaznice koje se mogu nabaviti samo uoči koncertne večeri je 700 dinara.

Sve dodatne informacije u vezi festivala se mogu pronaći na zvaničnim stranicama na svim društvenim mrežama pod nazivom HillsUp festival, i na zvaničnom sajtu na adresi www. hillsup.org

M.N. / foto: HillsUp festival