Sport

Bronza za užičku reprezentativku na takmičenju u Hrvatskoj

Posted: 9. septembra 2019. u 09:04   /   by   /   comments (0)

Najbolja karatatistkinja Užica, Lidija Trmčić, nastupila je kao član reprezentacije Srbije na takmičenju u Hrvatskoj, u okviru priprema za Svetsko prvenstvo, i osvojila bronzanu medalju.

Lidija Trmčić, članica KK “Užice”, zajedno sa odabranim članovima reprezentacije Srbije, nakon uspešnih priprema na Tari i na poziv selektora reprezentacije, imala je priliku da iskusi draž velikih takmičenja na turniru “6. Zagreb kup” koji se održao u subotu, 7. septembra, u kategorii kadetkinje, disciplina borbe, do 47kg.

Nakon uspešnog starta u drugom kolu je poražena od takmičarke iz Mađarske rezultatom 1:0. U repasažnim borbama, Lidija je uspela da pobedi dve Hrvatske takmičarke i na taj način obezbedi broznaznu medalju.

M.N. / Foto: KK „Užice“

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.