Umetnost, Vesti

Bioskop ART Užice Repertoar od 27. avgusta do 2. septembra

Posted: 26. avgusta 2015. u 08:22   /   by   /   comments (0)

 

SALA 1

OD 27. AVGUSTA DO 2. SEPTEMBRA
u 18 h
cena ulaznice: 250,00 dinara
TOMA PALČIĆ I ČAROBNO OGLEDALCE
Žanr: animirani, avantura, sinhronizovan
Trajanje: 73 minuta
Glasovi: Milan Antonić, Ivan Stefanović, Dragan Vujić Vujke, Dušica Novaković, Nikola Bulatović, Marko Marković, Milan Bosiljčić, Jugoslava Drašković, Milan Tubić, Uroš Atanacković i drugi.
Režija: Nikola Bulatović
U magičnom svetu, mali ali veoma hrabri Toma Palčić krenuće u avanturu svog života sa ciljem da oslobodi kraljevstvo od čarolije i osvoji ruku prelepe princeze. Toma Palčić, maleni sin siromašnog farmera koji se bori da prehrani svoju porodicu i spase je od gladi, pronalazi čarobno ogledalce koje će mu otkriti da je ljubav njegovog života princeza od Orliona. Ali koje ustvari ljubav njegovog života: prelepa princeza ili hrabri tajanstveni lopov? Na Kraljevstvo od Orliona osvetoljubiva veštica bacila je strašnu čaroliju. Ogromno drvo pokrilo je kraljevski dvorac i prekinulo snabdevanje vodom. Suočen sa velikim problemom, kralj obećava ruku svoje kćeri i polovinu kraljevstva onome ko oslobodi dvorac od strašne magije. Ko će pobediti u ovoj nepravičnoj borbi saznajte u novom animiranom filmu TOMA PALČIĆ I ČAROBNO OGLEDALCE.

SALA 1

OD 27. AVGUSTA DO 2. SEPTEMBRA
u 20 h
cena ulaznice: 300,00 dinara
HITMAN: AGENT 47/ Hitman: Agent 47

Dužina trajanja:108min
Žanr:akcija
Glavne uloge: Rupert Friend, Zachary Quinto, Hannah Ware, Emilio Rivera

Režija: Aleksander Bach

Akciona avantura Hitman: Agent 47 zasnovana je na najprodavanijioj i nagrađivanoj video igri.
U fokusu filmske priče je elitni i genetski modifikovani ubica poznat po tetovaži na vratu koju čini specifični bar kod. Njegov najnoviji “cilj za uklanjanje” je mlada žena koja se nalazi u bekstvu od moćnih i tajnih snaga. Misija donosi iznenađujuće otkriće o Agentu 47 i njegovom plenu..

 

SALA 1

OD 27. AVGUSTA DO 2. SEPTEMBRA
u 22 h
cena ulaznice: 300,00 dinara
SVE ŠTO POŽELIŠ/ Absolutely Anything

Dužina trajanja: 85min
Žanr:komedija, naučna fantastika
Glavne uloge: Simon Pegg, Kate Beckinsale, Robin Williams, Joanna Lumley, Terry Gilliam, John Cleese

Režija: Terry Jones

Nil Klark, nastavnik, iznenada će otkriti da poseduje magične moći. Zapravo, jednim pokretom ruke on može da učini da se desi šta god poželi.
Od toga da zbriše ceo neposlušni razred (i vrati njih i sve koji su ikad umrli u život) do pretvaranja svog najboljeg druga u muškarca za kojim žene ne samo da uzdišu, već ga obožavaju do kraja života. Jedini problem je da pogodi prave reči i, naravno, da zna šta stvarno želi. Nesreća za nesrećom će ga konačno odvesti do krajnje glavolomke od koje svi muškarci strahuju i koju su mnogi pogrešno rešili: da li da izabere devojku… ili psa…?