Sport

Beograđanima sva tri boda

Posted: 5. decembra 2019. u 17:32   /   by   /   comments (0)

Mladost Lučani – Crvena zvezda Beograd: 0.1

Za Portal Pasaž priredio: Aleksa Pavlović

Stadion: Mladost Lučani, Gledalaca: 1200, Sudija: Lazar Lukić

FK Mladost Lučani:  Zečević, Andrić Šatara, Stojanović, Mićević, Pavlović B. Milošević, Radivojević (izmena: Eliomar), Jovanović, Bojović, Odita (Izmena: Tanko).

FK Crvena zvezda Beograd:  Borjan, Gobeljić, Pankov, Degenek, Rodić (izmena: Milunović), Petrović, Garsija (izmena: Vukanović), Ivić (izmena: Jovančić), Marin, Ben, Tomane.

Žuti kartoni:  FK MLADOST: Stojanović i Pavlović  FK CRVENA ZVEZDA: Vukanović.

Strelac: FK CRVENA ZVEZDA: Ben 63 minut meča.

Foto: FK Crvena Zvezda

LUČANI – pred nešto više od hiljadu gledalaca na stadionu Mladost u Lučanima odigrana je utakmica 19 kola Linglong Super Lige Srbije u kojoj su se sastale ekipe Mladosti iz Lučana i Crvene zvezde iz Beograda.

Iako su obe ekipe prikazale odlučnu igru, u ovoj utakmici više sreće je imala gostujuća ekipa, koju je do pobede svojim golom doveo El Fardou Mohamed Ben u 63 minutu meča.

Trener gostiju Vladan Milojević istakao je da je ova utakmica bila dobra i sadržajna i da su on i njegovi igrači došli u Lučane da odigraju dobru utakmicu i da pobede.

Vladan Milojević je takođe istakao da Mladost iz Lučana igra dobar fudbal.

Trener domaćih Goran Stanić je u svojoj izjavi datoj medijima istakao zadovoljstvo zalaganjem njegovih igrača na terenu, ali je istakao i to da je ekipa Mladosti imala dosta situacija u kojima je grešila, zbog čega je ekipa Mladosti i primila gol.

Sa osvojenih 49 bodova u dosada odigranom delu prvenstva Crvena zvezda zauzima prvo mesto na tebeli, dok je Vojvodina druga sa sedam bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu.

Naslovni foto: Aleksa Pavlović