Sport

Banjalučanin i Danac najbolji na 28. skokovima sa Železničkog mosta

Posted: 15. jula 2019. u 08:44   /   by   /   comments (0)

Igor Arsenić iz Banja Luke pobednik je 28. takmičenja u skokovima u vodu sa Železničkog mosta održanog 14. jula.  Danac Džimi Andersen pobedio je u disciplini high diving, a vredna podsećanja je činjenica da je isti takmičar odneo pobedu i u skokovima 2018. godine.

Od najavljenih 30 takmičara na Železničkom mostu ispod Starog grada u Užicu pojavilo se njih 24,a među njima su bile i dve dama: Lana Marković iz Kragujevca i Laura Rose iz SAD.

Drugo mesto u high diving skokovima pripalo je Marku Pavloviću iz Kragujevca a treće Alešu Karličniku iz Maribora.

Užičanin Ivica Domanović po oceni sudija zauzeo je drugo mesto, iza Banjalučanina, a treći je bio Stefan Jevtić iz Kragujevca.

M.M.

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.