Umetnost

Akustičarski nastup Dejana Gvozdena u Gkc Užice

Posted: 27. maja 2019. u 18:35   /   by   /   comments (0)

Frontmen beogradske pop rock grupe “Kristali“, Dejan Gvozden, održaće koncert u Gradskom kulturnom centru Užice u petak, 31. maja sa početkom od 21 čas.

Na ovom koncertu Gvozden će se predstaviti akustičarskim programom sastavljenim od hitova „Kristala“ ali i izbora hitova domaćih i stranih bendova koji su uticali na njegov izbor muzičkog pravca kojim godinama stvara uspešnu karijeru.

Ulaznice za koncert po ceni od 200 dinara mogu se nabaviti na biletarnici Gkc-a.

M.M. / Foto: Nemanja Đorđević

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.