Sport, Vesti

Akcija za obnovu jedinog sportskog igrališta u Sevojnu

Posted: 14. aprila 2017. u 13:12   /   by   /   comments (0)

Teren jedinog sportskog igrališta u Sevoju koje se nalazi kod  OŠ „Aleksa Dejović“ prepuno je pukotina, udubljenja i deformacija koje onemogućavanju nesmetanu, lagodnu i bezbednu rekreaciju Sevojničana, kao i treninge više od 80 dečaka, članova Košarkaškog kluba Play Off-a Sevojno.  Ovo jedino sevojničansko sportsko igralište koje ispunjava standard sadrži košaraški , rukometni i fudbalski teren, zadnji put je presvučeno asfaltnom podlogom pre 20 godina. Ovih dana pokrenuta je akcija prikupljanja novčanih sredstava za postavljanje nove podloge koju vode KK Play Off , OŠ Aleksa Dejović iz Sevojna i Gradska opština Sevojno.

Dobijena je ponda firme Komex DOO koja bi radove presvlačenja terena izvela po ceni od 9, 2 evra po kvadratu. Iznos za presvlačenje košarkaškog terena je 4.232 evra, a za presvlačenje rukometnog, 7.360 evra.

Na ovom sportskom igralištu do sada su zamenjeni koševi kao rezultat slične akcije KK Play Off i OŠ  „Aleksa Dejović „, i uz pomoć lokalnog donatrora Vidana Antonijevića, postavljena je tribina na fudbalskom terenu u saradnji sa Udruženjem „Radomir Rašo Mutavdžić“, a na red je došla i dotrajala podloga.

Iz KK Play Off pozvali su sve dobročinitelje, zainteresovane građane i preduzetnike da pomognu akciju prikupljanja sredstava za postavaljanje nove podloge. U ime dece, omladine, i svih rekreativaca iz Sevojna iz ovog kluba pozivaju na zajednički napor koji bi doneo opštu korist.

Zainteresovani se mogu javiti na mejl: vujosevic.dusko@gmail.com, ili na broj telefona : 064  144 4868, ali i putem sajta KK Play Off / https://kk-playoff.com/kontakt//

M.Nikolić