Sport

Zahuktali užički odbojkaški voz i dalje nepobediv

Posted: 11. februara 2018. u 19:23   /   by   /   comments (0)

Odbojkaši „Užica“ , očekivano, dobili su utakmicu protiv ekipa Toplički Vitezovi na domaćem terenu rezulatatom 3:0 (25:20, 25:22, 25:22) 75:64.  Ova utakmica 15. kola Prve B lige igrala se u subotu 10. Februara u hali Veliki Park , i za ekipu „Užica“ predstavlja osmu uzastopnu pobedu, i još jednu proveru pred derbi kola koji ih očekuje sledeće nedelje u susretu sa Novim Sadom. OK „Užice“ je, nakon ovog kola , i dalje na trećoj poziciji na tabeli ssa 36 bodova, bod manje od drugoplasirane ekipe Novog Sada, i pet manje od vodeće Loznice.

Oko 200 gledalaca u Velikom parku imalo je priliku da gleda korektnu odbojku, a da pri tom ,uprkos ne baš najsjajnijem izdanju  domaćeg tima na terenu uživa u majstorijama koje su pokazivali u presudnim trenucima u kojima su se pokazali dostojnim i većih pobeda. Ne rasipajući kapacitete, Užičani su vodili tokom celog meča, dozirali snagu onda kada je to trebalo, štedeći se za predstojeći meč sa Novosađanima. Ipak, publika nije otišla nezadovoljna, a pobeda je, na kraju krajeva , i  zapečatila svako očekivanje.

Užice: Lekić 2p, Ćirković 4p, Nenadić 5p, Derikonjić 3p, Ignjatović 2p, Lazić (kap) 21p, Krstić 2p, Ljubojević 6p, Lekaj, Betić 9p, Milojević (lib), Žunić (lib); treneri Bogosavljević, Avramović, Krsmanović;

Toplički Vitezovi: Ilić 6p, Ristić 7p, Cvetković 2p, Jablanović (kap) 5p, Simonović 15p, Račić 4p, Savić (lib);

Sudije: Vasilija Đurović (Kraljevo), Nikola Simeunović (Trstenik);

Utakmica u Novom Sadu igra se 18. februara.

M.Milićević, foto: OK Užice, arhiva