Najava, Plus

Vidovdan u Ivanjici uz četvrti TNT Rock and roll festival

Posted: 24. juna 2018. u 10:43   /   by   /   comments (0)

Vidovdan u Ivanjici, već četvrtu godinu za redom obeležiće održavanje TNT Rock and roll  festivala na igralištu u Bukovici. Za dve festivalske večeri, 28. i 29. juna, odabrani  su bendovi koji, iako generacijski različiti, ivanjičkoj publici imaju da ponude isti: dobar rock and roll.

Prvog dana , 28. juna , nakon nastupa veteran blues/rock scene, benda „Mreža“, iz Valjeva,  na binu će izaći i legendarni bluzeri ‘’Point Blank’’ iz Beograda, koji ove godine slave 35 godina postojanja. Drugo veče obeležiće nastup “Najda&Smak tribute bend”, a za zagrevanje za goste iz Beograda  zaduženi su stalni učesnici festivala, rock grupa “Magla“ iz Požege. Pored ova dva afirmisana izvođača, u Ivanjici će nastupiti i dva mlada bend iz Kraljeva, kao podrška festival od strane Udruženja Rock Planeta,  i to na samom početk druge večeri: “Oktava više” i ženski bend “Borozzila”.

Organizator festival, Danko Sonic-House, posle tri godine organizacije festivala “u sopstvenoj režiji” , odnosno privatne inicijative koja se tiče finansiranja i logističke organizacije, konačno je  ove godine dobio podršku lokalne samouprave koja se delom uključila u smislu sufinansiranja festivala.

Obe festivalske večeri počinju u 20 časova, a ulaz je slobodan.

M.N.