Plus

Umetnički karavan jubilarnog Arlemm-a prvi put u Novom Sadu

Posted: 10. juna 2019. u 14:29   /   by   /   comments (0)

Arlemm-ova putujuća izložba fotografija Umetnički karavan, svečano će biti otvorena u Novom Sadu,u porti Katoličke crkve, u ponedeljak, 10. juna u 19 časova.

Od Beograda odakle je Umetnički karavan krenuo, preko Novog Sada, ova izložba će do avgusta obići deset gradova, povezujući broj mesta koje će posetiti sa ovogodišnjim jubilejom-decenijom postojanja.

Na ovogodišnjoj izložbi predstavljen je izbor fotografija svih dosadašnjih autora koji su svojim foto aparatima zabeležili čarolije ove letnje ariljske muzičke manifestacije:  Tanje Draških, Dragane Selaković, Milice Đorđević, Nemanje Đorđevića, Bojana Bralušića, Katarine Ćirković, Milovana Ilića.

Nakon Novog Sada, Umetnički karavan seli se na teritoriju uže Srbije, pa će do otvaranja Arlemm-a, 20. jula posetiti:, Čačak, Užice, Zlatibor, Požegu, Ivanjicu da bi se zaustavio na Gradskom trgu u Arilju tokom trajanja manifestacije, a nakon toga kreće put  Valjeva  i Kosjerića.

 Sa više od 80 održanih edukativnih radionica, 130 koncerata i 3000 individualnih časova nastave, ARLEMM zauzima vodeće mesto u kulturno-umetničkim događajima Srbije. Realizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja i Opštine Arilje, kompanija Extreme intimo i Telenor i brojnih drugih prijatelja manifestacije.

M. Nikolić / Foto: Džumandži

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.