Sport

Srebro za Lidiju Trmčić

Posted: 13. maja 2019. u 17:53   /   by   /   comments (0)

Lidija Trmčić, članica KK “Užice“ osvojila je srebrnu medalju na takmičenju Kup-a Srbije za kadete, juniore i seniore održanom u Beočinu 11. maja. Lidija je prethodnih godina bila u samom vrhu srpskih karatista na takmičenjima u disciplini kate, a ovog puta je nastupila u disciplini borbi, kategorija kadeti do 54. kg. U izuzetno jakoj konkurenciji sa 25 takmičarki u kategoriji, posle tri sjajne pobede zaustavljena je finalu od takmičarke iz KK“Gepard“ iz Mladenovca i zauzela drugo mesto. Pobedila je dve takmičarke iz Kule, dok je u polufinalu savladala karatiskinju KK“Mladenovac“.

Pavle Ristović u konkerenciji kadeta do 63 kg posle jedne pobede, poražen u četvrfinalu, dok je Vasilije Gudović kadet do 70 kg poražen takođe u četvrtfinalu.

M.Milićević/ Izvor i foto: KK „Užice“

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.