Sport

Sloga ZmartForce domaćin Jugoviću: 14. oktobar

Posted: 13. oktobra 2017. u 08:32   /   by   /   comments (0)

Rukometaši Sloge u četvrtom kolu Superlige dočekuju Jugović iz Kaća u  subotu, 14. oktobra, kada će imati priliku da na domaćem terenu isprave utisak sa zadnje utakmice proteklog vikenda kada su poraženi od ekipe Obilića na Banjici.  Nakon dve pobede i jednog poraza, Sloga ZmartForce nalazi se na četvrtom mestu na tabeli sa 4 boda koliko ima i Obilić, i zaostaje dva boda za vodećom Zvezdom.

Analizirajući utakmicu u Beogradu, trener Sloge, Nenad Kraljevski je rekao da „je utakmica bila neizvesna do kraja“, kao i da „nije iskorišćena prednost iz prvog poluvremena koje je Sloga igrala jako kvalitetno, i imala prednost“, te „da nisu uspeli da naprave dobru realizaciju i selekciju šuteva sa pozicije od šest metara“. Po njegovoj oceni, „rezultat utakmice je odlučio igrač više, gde Sloga nije imala dobru organizaciju igre, a u tom delu je ekipa Obilića bila bolja za 8-1“. Kraljeski je rekao i „da taj poraz neće remetiti ništa u daljem radu“ i da će ekipa „daljim kvalitetnim radom sve nedostatke koji su se pokazali kroz tu utakmicu,ispraviti u narednoj utakmici“.

-Ekipa „Jugovića“ je mlada na čelu sa trenerom koji ima puno iskustva u radu sa mladim, i sa ekipama koje imaju iskustva. Očekujemo da prikažemo igru bolju nego na svim prethodnim utakmicama, i da ne budemo poraženi na našem terenu. Sigurno da neće biti lako, a  popravljanjem svih nedostataka sa prethodnih susreta, boljim odnosom i zalaganjem, nema razloga da se strepi za pobedu.

Savo Ražnatović je debitovao u utakmici sa Obilićem, a njegovi utisci poklapaju se sa ocenom trenera Kraljevskog o greškama u ekipi Sloge ZmarForce, „neodlučnosti u povoljnoj situaciji sa igračom više“. Ekipu iz Kaća ocenio je kao nezgodnog protivnika u smislu „da su mladi i perspektivni, kao i mi, željni dokazivanja na terenu“, ali i da se nada „da će predstojeći susret biti rešen u korist domaćina“.

Ivan Vokši je dodao da je utakmica u Beogradu, i pored očekivanja u najpovoljniji ishod po Slogu ZmartForce, „izgubljena sopstvenim greškama“ za koje se nada da se neće ponoviti protiv Jugovića.

-Trenirali smo jako u toku ove nedelje, u očekivanju da ovu pred nama odigramo u najboljem izdanju, pa tako, uz pomoć publike koja je u ovoj dvorani naš osmi igrač, nadam se da nam predstoji pobeda- kaže Vokši.

Naglasivši da će u subotu na teren ekipa Sloge ZmartForce izaći u najjačem mogućem sastavu, Kraljevski je izrazio uverenje da će povređeni: Džamić i Veselin Stevanović za nedelju do dve ponovo biti u prvoj postavi.

M. Nikolić