Najava, Umetnost

Repertoar biskopa Art od 7. do 13. juna

Posted: 7. juna 2018. u 22:07   /   by   /   comments (0)

SALA 1:
 18:00 – Čarobni princ/ Charming- sinhronizovan u 3D (cena ulaznice: 300 dinara)

Zemlja: USA, Canada

Godina: 2018

Kategorija: 3D, Aktuelno, Animirani, Komedija, Porodični, Sinhronizovano

Početak prikazivanja: 31.05.2018

Trajanje: 1 h 30 min

Scenario: Ross Venokur

Režija: Ross Venokur

Jezik: SRB

Svi znamo kako završavaju klasične bajke. Pepeljuga se udaje za princa na belom konju, Snežana takođe, a Uspavana Lepotica se udaje za…isto princa na belom konju. A kako završava nova animacija producenata Šreka saznajte sami.Kao beba, princ Šarmer je blagosloven neodoljivim šarmom zbog kojeg se na njega sve žene lepe kao magnet. Svaka žena koju upozna se zaljubljuje u njega. Nakon što se nađe veren s tri devojke, princ uz pomoć stranca odluči da krene u potragu za pravom ljubavi. Međutimstranac „Lenny” krije veliku tajnu.

 20:00 – Svet iz doba Jure- Uništeno kraljevstvo/ Jurassic World: Fallen Kingdom- 3D (cena ulaznice: 350 dinara)

Zemlja: USA, Spain

Godina: 2018

Kategorija:

3D, Akcija, Aktuelno, Avantura

Trajanje: 2 h 8 min

Scenario: Colin Trevorrow, Derek Connolly

Režija: Juan Antonio Bayona

Glumci: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, B.D. Wong

Jezik: ENG

Prošlo je četiri godine od kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svet iz doba jure. Ljudi su napustili Isla Nublar, dok se preživeli dinosaurusi bore za opstanak. Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven (Kris Prat) i Kler (Brajs Dalas Hauard) pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zaveru koja može da ugrozi celu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije. Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan on najuspešnijih filmskih serijala ikada, predstavlja nam novi nastavak i podseća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. A u ovom nastavku ćemo videti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo. Dobrodošli u Svet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo.

22:15 – Raspeće/ The Crucifixion (cena ulaznice: 300 dinara)

Zemlja: UK, Romania, USA

Godina: 2018

Kategorija: Aktuelno, Horor, Misterija, Triler

Početak prikazivanja: 07.06.2018

Trajanje: 1 h 30 min

Scenario: Chad Hayes, Carey W. Hayes

Režija: Xavier Gens

Glumci: Sophie Cookson,Corneliu Ulici,Brittany Ashworth,Mathew Zajac,Diana Vladu,Radu Banzaru,Javier Botet,Iván González,Alexis Rodney,Radu Andrei Micu,Florian Voicu,Olivia Niță,Emil Mandanac

Jezik: ENG

Opis: Producenti filmova Prizivanja i Anabel donose novi zastrašujući horor baziran na događajima iz stvarnog života. Priča počinje u Rumuniji zastrašujućim vriskom iz daljine. Svešetnik Dimitru je zatvoren zbog ubistva časne sestre nad kojom je izvršavao egzorcizam. Istraživačka novinarka pokušava da otkrije je li sveštenik ubio duševno bolesnu osobu ili je jednostavno izgubio bitku s demonskom prisutnošću.

SALA 2:
– 19:00 – Čarobni princ/ Charming – sinhronizovan u 2D (cena ulaznice: 250 dinara)
– 21:30 – Svet iz doba Jure- Uništeno kraljevstvo/ Jurassic World: Fallen Kingdom- 2D (cena ulaznice: 300 dinara)

Izvor: Bioskop Art