Najava, Umetnost

Repertoar bioskopa Art:od 8. do 14. marta

Posted: 8. marta 2018. u 08:34   /   by   /   comments (0)

SALA 1   u 18 h   cena ulaznice: 300,00

SALA 2   u 19 h   cena ulaznice: 250,00

PČELICA MAJA 2: MEDENE IGRE/ Maya the Bee: The Honey Games

Žanr: animirani, porodični, sinhronizovan na srpski, 3D   Dužina trajanja: 83 min.

Glasovi: Mina Lazarević , Stevan Pjale, Milan Tubić, Jelena Jovičić, Jovana Stipić , Aleksandra Širkić, Peđa Damjanović, …

Režija: Noel Cleary, Alexs Stadermann

Pčelica Maja uz koju su odrasle mnoge generacije u novoj uzbudljivoj avanturi za celu porodicu!Pčelica Maja se pojavila pre više od stotinu godina i ubrzo postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljena i kod odraslih i kod dece. Nakon prvog filma koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče. Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Leto se završilo i stigao je predstavnik iz Buzztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li njenu košnicu konačno pozvati na Medene igre?

 

SALA 1   u 20 h   cena ulaznice: 300,00

LED/ Lyod

Žanr: drama, muzički, romantični/ljubavni    Dužina trajanja: 113 min.

Glavne uloge: Aglaya Tarasova, Miloš Biković, Alexander Petrov, Mariya Aronova, Kseniya Rappoport, Yan Tsapnik

Režija: Oleg Trofim

Inspirisan istinitim dogadjajima, Led je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.

Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima.Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

 

SALA 2   u 21 h   cena ulaznice: 300,00

OBLIK VODE/ Shape Of Water

Žanr: komedija, drama    Dužina trajanja: 123 min.

Glavne uloge: Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones

Režija: Guillermo del Toro

Film predstavlja priču o ljubavi nijeme žene i neobičnog stvorenja.Oblik vode je bajkovita priča smeštena u vreme Hladnog rata u SAD, oko 1962. godine. U tajnoj, visoko obezbeđenoj vladinoj laboratoriji, radi Elajza, koja vodi samotan i sputan život.Njen život se menja iz korena kada sa svojom koleginicom Zeldom otkrije tajni eksperiment unutar laboratorije.

 

 

SALA 1   u 22 h   cena ulaznice: 300,00

IZGREDNICI

Žanr: drama, triler    Dužina trajanja: 107 min.

Glavne uloge: Radovan Vujović, Marta Bjelica, Mladen Sovilj, Svetozar Cvetković, Predrag Ejdus Boris Isaković, Radovan Miljanić, Branka Šelić, Aleksandar Đurica, Miorljub Lešo, Milena Đorđević, Slobodan Tešić i Miodrag Dragićević

Režija: Dejan Zečević

Film „IZGREDNICI“, rađen je po scenariju Đorđa Milosavljevića a u režiji Dejana Zečevića. Glavne uloge tri studenta pripale su glumcima Radovanu Vujoviću, Marti Bjelici i Mladenu Sovilju, dok lik njihovog profesora tumači Svetozar Cvetković. Izgrednici prate priču o tri studenta koji radeći na svom eksperimentu, pokušavaju da dokažu da prostorna destrukcija, pravljenje nereda, s vremenom dovodi do socijalne destrukcije, do pojave izgreda. Mlada trojka ne uviđa da im se haos koji izaziva za potrebe projekta polako uvlači i u njihove živote. Gube distancu, a profesor ih ostavlja da se sami suoče sa posledicama.