Najava, Umetnost

Repertoar bioskopa Art od 7. do 13. februara

Posted: 6. februara 2019. u 22:09   /   by   /   comments (0)

SALA 1

OD 7. DO 13. FBRUARA

u 22h

cena ulaznice: 300,00

ESCAPE ROOM/ Escape Room

Dužina  trajanja: 99mn.

Žanr: naučna-fantastika, triler

Glavne uloge: Deborah Ann Woll, Tyler Labine, Taylor Russell

Režija: Adam Robitel

Šest stranaca naći će se u okolnostima koje su van njihove kontrole i moraće da koriste svoje znanje kako bi preživeli.

Stidljiva učenica fizike Zoja, buntovnik Ben, mladi trgovac Džejson, ratna veteranka Amanda, bivši rudar Majk i zaljubljenik u koncept „Escape Room“ Deni istovremeno dobiju na poklon specijalnu kutiju-slagalicu. Pošto su uspeli da je slože, otvara im se trag koji ih vodi u „Escape Room“ i otvara im priliku da osvoje 10 000 $ ukoliko uspešno reše sve zagonetke. Ali kada Ben pokuša da izađe iz sobe na pauzu da kratko zapali cigaretu, shvati da su vrata zaključana i da je igra već počela. Uđite u igru kao nikada prije i otkrijte tamnu istinu koja ih sve povezuje.

SALA 2

OD 7. DO 13. FEBRUARA

u 17:30h

cena ulaznice: 300,00

KO SE BOJI VUKA JOŠ/ Volki i ovtsy. Khod sviney

Dužina  trajanja: 80min.

Žanr: animirani, komedija, sinhronizovan, 3D

Glasovi: Petar Strugar, Inspektor Blaža i Srđan Dinčić

Režija: Vladimir Nikolaev

U gradiću u kome ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta, polarna lisica i mala ovca.

Niko ne očekuje u kakav problem će ih oni dovesti, a moraće da se udruže da bi prebrodili opasnost. Samo timski rad može da reši probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, jer su zajedno jači.

SALA 2

OD 7. DO 13. FEBRUARA

u 21h

cena ulaznice: 300,00

MARIJA STJUART KRALJICA ŠKOTSKE/ Mary Queen of Scots

Dužina  trajanja: 125mn.

Žanr: drama

Glavne uloge: Saoirse Ronan, Margot Robbie, Jack Lowden, Maria-Victoria Dragus, David Tennant

Režija: Josie Rourke

Film “Marija Stjuart kraljica Škotske” istražuje turbulentan život harizmatične Marije Stjuart.

Nakon što je sa 16 godina postala kraljica Francuske a sa 18 udovica, Marija odbija pritisak da se ponovo uda. Umesto udaje, vraća se u svoju rodnu Škotsku da povrati tron koji joj pripada. Međutim Škotskom i Engleskom vlada neodoljiva Elizabeta I. Obe mlade kraljice vide jedna drugu u strahu i slabosti. Rivali u moći i ljubavi, ženski regenti u svetu u kom dominiraju muškarci, njih dve će morati da odluče kako da igraju igre oko braka i nezavisnosti. Odlučna da bude vladar a ne samo figura, Marija se poziva na pravo da zauzme engleski tron, preteći Elizabetinom suverenitetu. Izdaja, pobuna i zavera ugrožavaju oba prestola i menjaju tok istorije.

SALA 2

OD 7. DO 13. FEBRUARA

u 19h

cena ulaznice: 300,00

LEGO FILM 2/ The LEGO Movie 2: The Second Part

Dužina  trajanja: 106min.

Žanr: animirani, avantura, titlovan

Režija: Mike Mitchell

Malo koji film je toliko oduševio kako publiku, tako i kritiku kao 2014. godine ‘Lego film’. A sad nam stiže i drugi deo.

Animirani film ‘LEGO 2’ radnju nastavlja na mestu gdje se završio prvi film. Briksburg je sada zastrašujuća apokaliptična pustoš u Mad Max stilu. Emet je i dalje neizmerno sretan kao i uvek, ali kad zarobe Vajldstajl , mora da se vrati u stvarni svet i da je spasi.

SALA 1

OD 31. JANUARA DO 13. FEBRUARA

u 18h

cena ulaznice: 250,00

ALADIN I LETEĆI ĆILIM/ Hodja fra Pjort

Dužina  trajanja: 81min.

Žanr: animirani, avantura, sinhronizovan

Režija: Karsten Kiilerich

Glasovi: Peđa Damnjanović, Miomira Dragićević, Marko Dolaš, Alek Rodić, Ana Mirović, Ognjen Drenjanin, Jovana Cavnić, Đorđe Simić, Milan Zoričić, Simona Ćirović, Ivan Ivanov, Zoran Stojić

Aladin živi u Pjortu, malom pustom selu u Bulgislavu, zajedno sa majkom, ocem i kozom Rajkom.

Pjort je lepo i zanimljivo mesto, ali vrlo malo, pa Aladin sanja o pustolovinama u velikom svetu koji se nalazi iza planina na horizontu. Aladinov otac uopšte ne podržava svog sina. Insistira da se smiri. Svet nisu pustolovine, nego opasnosti i ljudi iz malog mesta ne treba da se mešaju sa onima iz vanjskg sveta. Od dečaka se očekuje da pođe stopama svog oca i postane krojač. Kada Aladin dobije nepredviđenu šansu, on je zgrabi oberučke. Na fantastičnom letećem tepihu, koga je dobio od El Faze, Aladin sa svojom vernom prijateljicom kozom Rajkom, leti prema suncu sa zadatkom da vrati El Fazi izgubljeno unuče. Sultanov grad Peto je zaista nešto posebno – ogroman i haotičan, iza svakog ćoška vrebaju probisveti. Ali to ne sprečava naivnog seljačića Aladina da nastavi put na čarobnom tepihu.

SALA 1

OD 7. DO 13. FEBRUARA

u 20h

cena ulaznice: 300,00

PROMIL DO (K)RAJA/ Drunk Parents

Dužina  trajanja: 95mn.

Žanr: komedija

Glavne uloge: Salma Hayek, Joe Manganiello, Alec Baldwin

Režija: Fred Wolf

Urnebesna komedija sa najboljim holivudskim komičarima Alekom Boldvinom, Selmom Hajek i Džoom Manđanijelom u glavnim ulogama!

Imućni bračni par Frank i Nensi (Boldvin i Hajekova) odvode ćerku na prestižni koledž, da bi sutradan saznali da su bankrotirali. Nakon pijane noći, suočavaju se sa nekoliko loših poteza do kojih ih je alkohol doveo. Upuštaju se u malverzacije kako bi svoje materijalne teškoće pokušali da sakriju ne samo od svojih prijatelja i poslovnih partnera, već i od rođene ćerke.

M.M./ Izvor: Bioskop Art