Najava, Vesti

Repertoar bioskopa Art od 6. do 12. septembra

Posted: 5. septembra 2018. u 23:40   /   by   /   comments (0)

SALA 1

OD 6. DO 12. SEPTEMBRA
u 20 I 22h
cena ulaznice: 300,00

OPATICA IZ PAKLA/ The Nun
Dužina trajanja: 96mn.
Žanr: horor, triler
Glavne uloge: Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Bonnie Aarons
Režija: Corin Hardy
Reditelj Korin Hardi, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Radnja ovog nastavka je smeštena u razdoblje pre “Anabel” i “Anabel 2: Stvaranje zla”.
Kada časna sestra u Rumuniji oduzme život, Vatikan će poslati dva sveštenika da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Rizikujući ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je terorisala publiku u filmu “Anabel 2: Stvaranje zla”.

 

OD 6. DO 12. SEPTEMBRA
SALA 1
u 18h – 2D sinhronizovan
cena ulaznice: 250,00

OD 6. DO 19. SEPTEMBRA
SALA 2
u 19h – 2D sinhronizovan
cena ulaznice: 250,00

RINGE RINGE RAJA/ Duck Duck Goos
Dužina trajanja: 91 min.
Žanr: animirani, komedija, sinhronizovan
Glavne uloge: Marko Marković, Nevena Kočović, Vladimir Marković, Dubravko Jovanović, Srđan Čolić
Režija: Christopher Jenkins
Ovo nije samo priča o dugom i teškom putovanju, već i avantura o pronalaženju puta kroz životne prepreke, o odgovornostima prema zajednici i porodici.
Dva izgubljena pačeta, slabašna šesnaest dana stara Či i njen mlađi brat Čao, odvojeni su od svog jata, zahvaljujući ludorijama prevelikog entuzijaste Penga, slobodoumne guske koja će radije da vežba akrobacije u vazduhu, nego da se pridruži ostalim guskama prilikom tradicionalne selidbe u toplije krajeve. Uplašeni i usamljeni, u želji da se vrate svom jatu, pačići će zatražiti pomoć od Penga, koji će ih odbiti, jer ova dva mališana urušavaju njegov imidž odmetnika. Međutim, Peng zadobija tešku povredu krila koja će ga učiniti ranjivim. Tek tada on pristaje da pomogne pačićima da se vrate jatu i tako uz šetnju sa njima prikriva svoju povredu. Od tog momenta njih troje će se upustiti u zajedničko putovanje, krčeći svoj put kroz prelepe kineske predele, u potrazi za svojim jatom a pod pritiskom zime koja dolazi. Istovremeno, divlja Palasova mačka po imenu Banzu je u potrazi za lakim plenom, baš kao što su ranjena guska i bespomoćni pačići.

M.M. /Izvor: Bioskop Art