Najava, Umetnost

Repertoar bioskopa Art od 6. do 12. juna

Posted: 5. juna 2019. u 19:06   /   by   /   comments (0)

SALA 1   u 18 h   cena ulaznice: 300,00

SALA 2   u 19 h   cena ulaznice: 250,00

TAJNE AVANTURE KUĆNIH LjUBIMACA 2/ The Secret Life of Pets 2


Žanr: animirani, komedija, porodični, sinhronizovan, 3D Dužina  trajanja: 86 min.

Režija: Chris Renaud

Deseti animirani dugometražni film iz studija Illumination “Tajne avanture kućnih ljubimaca 2” jedan je od najočekivanijih filmova ove godine.

Novo poglavlje prepuno je specifičnog humora koji je zaštitni znak Illumination studija. Ono istražuje emotivni život naših ljubimaca, duboke veze koja ih spaja sa porodicama koje ih vole i odgovara na pitanje koje oduvek intrigira svakog vlasnika: Šta naši ljubimci zaista rade kad nismo kod kuće.

SALA 1   u 20 h i u 22h   cena ulaznice: 350,00

X-MEN: MRAČNI FENIKS/ X-Men: Dark Phoenix


Žanr: akcija, avantura, naučna-fantastika, 3D   Dužina  trajanja: 114 min.

Glavne uloge: Sophie Turner, James McAvoy, Evan Peters, Jennifer Lawrence, Jessica Chastain

Režija: Simon Kinberg

Stiže nam jedna od najintrigantnijih priča X-Men sage.
U Mračnom Feniksu, X-Men ekipa se suočava sa svojim najstrašnijim neprijateljem, koji dolazi iz njihovih redova, Džin Grej. Tokom spasilačke misije u svemiru, Džin je skoro ubijena kada ju je pogodila misteriozna kosmička sila, koja ju je učinila beskrajno moćnom, ali i nestabilnom pri povratku kući. Džin koja se otima kontroli i povređuje one koje najviše voli, počinje da rastura silu koja drži X-Men na okupu. Kada porodica počne da se raspada, moraju naći način da se ujedine i, ne samo sačuvaju Džininu dušu, nego i spasu planetu od vanzemaljaca koji žele da iskoriste njenu moć Feniksa i zavladaju galaksijom.

SALA 2   u 21 h   cena ulaznice: 350,00

GODZILA 2 – KRALJ ČUDOVIŠTA/ Godzilla: King of the Monsters

Žanr: naučna-fantastika, akcija, avantura   Dužina  trajanja: 132 min.

Glavne uloge: Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Ken Watanabe

Režija: Michael Dougherty

Nova priča prati herojske poduhvate kriptozoološke agencije Monarch, dok se njeni članovi sukobljavaju s ogromnim čudovištima, uključujući i moćnu Godzillu, koja se sukobljava s Motrom, Rodanom i ultimativnim neprijateljem troglavim Kingom Ghidorahom. Kada se ponovo uzdignu te drevne supervrste, za koje se smatralo da su samo mitovi, dolazi do borbe za prevlast, što će preživljavanje čovečanstva staviti pod veliki upitnik…

M.Milićević

Izvor: Bioskop Art Užice

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.