Najava, Umetnost

Repertoar bioskopa Art od 4. do 10. oktobra

Posted: 3. oktobra 2018. u 19:46   /   by   /   comments (0)

OD 04. DO 17. OKTOBRA

SALA 1
u 18h – 3D sinhronizovan
cena ulaznice: 300,00

KONDORITO- AVANTURA U SVEMIRU/ Condorito: La Película
Dužina trajanja: 88 min.
Žanr: animirani, komedija, sinhronizovan, 3D
Glavne uloge: Sloba Stefanovic, Nikola Bulatović Danijel Korsa, Dušan Kaličanin, Sergej Ćetković, Sofija Juričan, Dušica Novaković, Marko Markovic, Dragan Vujić Vujke
Režija: Alex Orrelle, Eduardo Schuldt
Crtani film Kondorito predstavlja ekranizaciju najpopularnijeg stripa u Latinskoj Americi. Priča prati Kondorita i njegove drugare u ludoj avanturi punoj smeha.
U momentu kada Kondorito planira da se skrasi pored svoje devojke Jajite, njenu majku koja ne odobrava njihovu vezu, otimaju vanzemaljci. On se sa svojim drugarima udružuje kako bi se izborio za svoju taštu, a ujedno i da spasi planetu od vanzemaljaca.

 

SALA 1

OD 04. DO 10. OKTOBRA
u 19h
cena ulaznice: 300,00

KUĆA MAGIČNOG SATA/ The House with a Clock in its Walls
Dužina trajanja: 104mn.
Žanr: avantura, porodični
Glavne uloge: Jack Black, Cate Blanchett, Owen Vaccaro, Renée Elise Goldsberry, Sunny Suljic, Kyle MacLachlan
Režija: Eli Roth
Džek Blek i dvostruka dobitnica nagrade Oskar Kejt Blančet, zvezde su čarobne avanture u režiji Elija Rota, nastale prema klasiku Džona Belersa.
Desetogodišnji Luis Barnavelt počinje da živi sa svojim ujakom u staroj i tajanstvenoj kući. U toj je kući pre njih živeo bračni par koji je pokušao uništiti svet. Neposredno pre smrti, napravili su sat koji je skriven unutar zidova, a svaki njegov otkucaj označava da je apokalipsa sve bliže. Vrlo brzo će se ispostaviti da je i Luisov ujak veštac i dečak će se naći okružen magijom i opasnošću, pogotovo kada otkrije sat unutar zidova kuće koji je kreiran da prizove sudnji dan.
SALA 1

OD 04. DO 10. OKTOBRA
u 20 i 22h
cena ulaznice: 350,00

VENOM/ Venom
Dužina trajanja: 112mn.
Žanr: akcija, avantura, horor, naučna-fantastika
Glavne uloge: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze
Režija: Ruben Fleischer
Venom je vanzemljski oblik, kojem je potreban čovek kako bi preživeo, a zauzvrat čovek dobija neverovatne moći.
Kada novinar Edi Brok u svojem istraživanju igrom slučaja postane domaćin vanzemaljskog stvorenja, on postaje Venom. Vanzemaljski oblik ga potpuno obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Edi postaje svestan da pravila sada neko drugi diktira i da je svako opiranje uzaludno. Pored Toma Hardija, glumačku postavu pojačala je i prelepa Mišel Vilijams u jednoj od glavnih uloga, dok je za filmsku akciju zaslužan reditelj Ruben Flajšer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave.

SALA 2
OD 04. DO 10. OKTOBRA
u 21h
cena ulaznice: 300,00

ZVEZDA JE ROĐENA/ A Star Is Born
Dužina trajanja: 135 min.
Žanr: muzički, drama
Režija: Bradley Cooper
Glavne uloge: Lady Gaga, Bradley Cooper, Andrew Dice Clay, Sam Elliot
Četiri puta nominovan za nagradu Oskar, Bredli Kuper i višestruko nagrađivana, zvezda Lejdi Gaga, kojoj je ovo prva glavna filmska uloga, zajedno u filmu ZVEZDA JE ROĐENA.
Radi se o pravom autorskom delu Bredlija Kupera – on ga je, naime napisao, režirao pa u njemu glumi i peva. Film je napravljen prema klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog muzičara na zalasku karijere i mladoj pevačici u usponu. Film obiluje fantastičnom originalnom muzikom koju je pisao sam Kuper a sve su pesme u filmu snimane uživo.

M.M. / Izvor: Bioskop Art