Najava, Umetnost

Repertoar Bioskopa Art od 30. maja do 5. juna

Posted: 29. maja 2019. u 21:52   /   by   /   comments (0)

SALA 1

OD 29. MAJA DO 5. JUNA
u 19 h
cena ulaznice: 300,00

ALADIN/ Aladdin
Dužina trajanja: 12in.
Žanr: avantura, fantazija, porodični, sinhronizovan, 3D
Režija: Guy Ritchie
„ALADIN“ je uzbudljiva priča o šarmantnom mladiću Aladinu, koji većinu života provodi na ulici, hrabroj i odlučnoj princezi Jasmin i Duhu iz lampe koji može da bude glavni u određivanju njihove sudbine.


SALA 2

OD 30. MAJA DO 4. JUNA
u 19:30 i 22h
cena ulaznice: 350,00

GODZILA 2 – KRALJ ČUDOVIŠTA/ Godzilla: King of the Monsters

Dužina trajanja: 132min.
Žanr: naučna-fantastika, akcija, avantura
Gl. uloge: Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Ken Watanabe
Režija: Michael Dougherty
Nova priča prati herojske poduhvate kriptozoološke agencije Monarch, dok se njeni članovi sukobljavaju s ogromnim čudovištima, uključujući i moćnu Godzillu, koja se sukobljava s Motrom, Rodanom i ultimativnim neprijateljem troglavim Kingom Ghidorahom. Kada se ponovo uzdignu te drevne supervrste, za koje se smatralo da su samo mitovi, dolazi do borbe za prevlast, što će preživljavanje čovečanstva staviti pod veliki upitnik…


SALA 2

  1. JUNA
    cena ulaznice: 100,00

NOĆ SRPSKOG FILMA

Na mapi jedinstvene filmske manifestacije “Noć srpskog filma” koja će se održati u preko preko 40 mesta širom Srbije, nalazi se i Užice!

u 16h
“Eho” -7′
“Šafarikova 19” – 20′
“Zlogonje” – 90′

u 18h
“Kralj Petar I” 125′

u 20:15h
“Isti” – 16′
“Taxi bluz” – 88′

u 22h
“Mališan” – 11′
“Južni vetar” – 130′

SALA 1

OD 30. MAJA DO 5. JUNA
u 21:15h
cena ulaznice: 300,00

ROCKETMAN/ Rocketman

Dužina trajanja: 121min.
Žanr: drama, biografski, muzički
Glavne uloge: Richard Madden, Bryce Dallas Howard, Taron Egerton
Režija: Dexter Fletcher
Ovo je inspirativna i u isto vreme univerzalna priča sa kojom se mnogi mogu poistovetiti. Ispričana je kroz omiljene pesme Eltona Džona, koje izvodi zvezda Taron Egerton, o momku iz malog grada koji postaje jedna od najuticajnijih figura na svetskoj sceni pop kulture. U filmu ROCKETMAN takođe glume i Berni Topin, Ričard Mejden u ulozi Eltonovog prvog menadžera, Džon Rid i Brajs Dalas Hauard u ulozi njegove majke.

M.Milićević/ Izvor: Bioskop Art

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.