Najava, Umetnost

Repertoar bioskopa Art od 29. novembra do 5. decembra

Posted: 28. novembra 2018. u 16:22   /   by   /   comments (0)

SALA 1
OD 22. NOVEMBRA DO 5. DECEMBRA
u 18h – 3D
cena ulaznice: 300,00

SALA 2
OD 28. NOVEMBRA DO 5. DECEMBRA
u 19h – 2D
cena ulaznice: 250,00

GRINČ/ Dr. Seuss’The Grinch
Dužina trajanja: 90min.
Žanr: animirani, komedija, porodični, sinhronizovan, 3D
Glevne uloge: Milan Tubić, Nebojša Ilić, Mina Lazarević, Zoran Kesić
Režija: Scott Mosier, Yarrow Cheney
GRINČ je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma. Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza.

SALA 2

OD 29. NOVEMBRA DO 5. DECEMBRA
u 19:45h

cena ulaznice: 150,00

JUŽNI VETAR
Dužina trajanja: 125mn.
Žanr: krimi, domaći film
Glavne uloge: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Hristo Shopov, Ivaylo Zahariev
Režija: Miloš Avramović
U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao.
Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme.
Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.

SALA 2

OD 29. NOVEMBRA DO 5. DECEMBRA
u 21:00h
cena ulaznice: 300,00

KRID 2/ Creed II

Dužina trajanja: 129mn.
Žanr: akcija, triler
Glavne uloge: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Florian Munteau, Tessa Thompson
Režija: Steven Caple Jr.
Majkl B. Džordan i Silvester Stalone repriziraće svoje uloge kao Adonis Krid i Roki Balboa. Krid 2 nastavak je Roki sage i nastavak filma Krid: Legenda je rođena iz 2015. godine koji je zaradio preko 170 miliona dolara na blagajnama širom sveta.
Adonis Krid će morati da uskladi život između ličnih obveza i priprema za sledeću veliku borbu. Suočavanje s protivnikom svoje porodice i samo ga još više motiviše za borbu u ringu. Roki i Adonis suočiće se sa svojim zajedničkim nasleđem i shvatiti da ništa nije važnije od porodice. Krid 2 će nam pokazati šta nas to čini prvacima, i da zapamtimo jednu stvar – bez obzira gde se nalazimo, ne možemo pobeći od svoje prošlosti.

SALA 1

OD 29. NOVEMBRA DO 5. DECEMBRA
u 22h

cena ulaznice: 300,00

ROBIN HUD/ Robin Hood
Dužina trajanja: 104mn.
Žanr: akcija, avantura
Glavne uloge: Taron Egerton, Jamie Foxx, Jamie Dornan, Eve Hewson, Tim Minchin
Režija: Otto Bathurst
Ovaj epski lopov i ratnik već celi vek tera filmadžije da osmišljavaju nove priče o njemu. Scene ovog filma su snimane u Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući reditelju Otu Baturstu, koji je Dubrovnik izabrao između deset svetskih lokacija.
Nova verzija Robina Huda bavi se mladim danima poznatog lopova i otkriva detalje koji su Robina potakli da se van zakona bori za malog čoveka. Kao mladić pun ideala odlazi u krstaški rat, tamo doživljava samo razočaranja, ali postaje iskusni ratnik. Po povratku ga oneraspoloži što je njegova zemlja zapala u korupciju, čemu se mora suprotstaviti. Robin i njegov zapovednik (Džejmi Foks) tada podižu bunu protiv korumpiranog kralja. U ovoj uzbudljivoj akcionoj avanturi prepunoj eksplozija, ludih scena borbi kao i bezvremenske romantike.

Izvor: Bioskop Art