Najava, Vesti

Repertoar bioskopa Art od 25. oktobra do 1. novembra

Posted: 25. oktobra 2018. u 19:24   /   by   /   comments (0)

OD 18. DO 31. OKTOBRA

SALA 2
u 19h – 2D sinhronizovan
cena ulaznice: 250,00

BRZI BRZIĆ/ Wheely
Dužina trajanja: 90 min.
Žanr: animirani, avantura, komedija, sinhronizovan
Režija: Yusry Abd Halim
Akcioni, avanturistički animirani film za sve generacije u kojem prevladava HIP HOP muzika i stil. U imaginarnom svetu u kojem su građani automobili, jedan taksi će postati kralj druma u svom rodnom gradu. Ubrzo otkriva da je veća prednost ostati veran sebi nego biti slavan. Kada mu zaprete veliki kamioni, hoće li im se žuti, lokalni taxi moći suprotstaviti i postati globalni heroj?

 

 

SALA 1

OD 25. DO 31. OKTOBRA
u 22:15h
cena ulaznice: 300,00

NOĆ VEŠTICA/ Halloween
Dužina trajanja: 106mn.
Žanr: horor, triler
Glavne uloge: Judy Greer, Jamie Lee Curtis, Virginia Gardner, Will Patton, Nick Castle
Režija: David Gordon Green
Džejmi Li Kertis vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije, od kada je uspela da izbegne sigurnu smrt u Noći veštica.
Čuvena glumica Džejmi Li Kertis je o svojoj ulozi izjavila: “Lori Stroud bila je pametna devojka kada je prvi put zatičemo, u srednjoj školi, tek na početku svog života. Verovatno se pripremala za odlazak na koledž i onda se pojavio Majkl Majers. Njen život se tada promenio u samo par sekundi a to nije mogla ni da pretpostavi. Ostatak njenog života je film koji sada prikazujemo. Četrdeset godina kasnije, ova žena je svesna da će se Majkl Majers vratiti i da ona i njena porodica moraju biti spremni…ali niko je ne sluša.”

OD 25. OKTOBRA DO 07. NOVEMBRA
SALA 1 – u 20h

OD 25. DO 31. OKTOBRA
SALA 2 – u 21h

cena ulaznice: 350,00

JUŽNI VETAR
Dužina trajanja: 125mn.
Žanr: krimi, domaći film
Glavne uloge: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Hristo Shopov, Ivaylo Zahariev
Režija: Miloš Avramović
U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao.
Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme.
Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.

Izvor: Bioskop Art