Najava, Vesti

Repertoar bioskopa Art : od 2. do 8. novembra

Posted: 2. novembra 2017. u 08:39   /   by   /   comments (0)

SALA 1   u 18 h   cena ulaznice: 300,00 – 3D

SALA 2   u 19 h   cena ulaznice: 250,00 – 2D

ČUDOVIŠTA IZ MOJE PORODICE/ Happy Family

Žanr: animirani, avantura   Dužina trajanja: 95 min.

Režija: Holger Tappe

„Čudovišta iz moje porodice“ je adaptacija istoimenog bestselera Emijem ovenčanog autora Davida Safiera („Berlin, Berlin“), koji je preveden na 18 jezika i objavljen u preko 40 zemalja.

Porodica Višboun je daleko od srećne porodice. Mama Ema, vlasnica je knjižare koja je u velikim dugovima. Tata Frank je ozbiljno preopterećen poslom i trpi svakodnevnu torturu svog šefa, kćer Fej je samosvesna tinejdžerka zaokupljena prvom srednjoškolskom simpatijom, a genijalca Maksa maltretiraju vršnjaci u školi. I tu nije kraj. Na maskenbalu zla veštica Baba Jaga pretvara ih sve u čudovišta! Ova čudovišna porodica mora da juri vešticu po celom svetu kako bi skinula prokletstvo. Tokom ove avanture porodica Višboun upada u nevolje s pravim čudovištima kao i samim grofom Drakulom koji iskazuje Emi svoju besmrtnu ljubav. U ovom slučaju, avantura života i put do porodične sreće otežan je zamkama i oštrim zavojima, odnosno oštrim zubima.

 

SALA 1   u 19 i 45 h i u 22 h   cena ulaznice: 350,00

TOR: RAGNAROK/ Thor: Ragnarok

Žanr: avantura, akcija, fantazija, 3D   Dužina trajanja: 130 min.

Glavne uloge: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Idris Elba, Anthony Hopkins

Režija: Taika Waititi
U Marvelovom filmu „Tor – Ragnarok“, Tor je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Asgard i zaustavi Ragnarok – uništenje njegove domovine i kraj asgardijanske civilizacije – od strane svemoćne nove pretnje, nemilosrdne Hele.

Ali prvo mora da preživi gladijatorsko takmičenje koje će ga suočiti s bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – neverovatnim Hulkom.

 

 

SALA 2   u 21 h   cena ulaznice: 300,00

TRAGOVI U SNEGU/ Wind River

Žanr: akcija, krimi, misterija   Dužina trajanja: 107 min.

Glavne uloge: Jon Bernthal, Elizabeth Olsen, Jeremy Renner

Režija: Taylor Sheridan

Radnja filma se vrti oko silovane i ubijene tinejdžerke u indijskom rezervatu u Vjomingu.

Kada Kori Lambert otkrije telo u divljini Vind River Indijan rezervata, FBI šalje svog agenta Džejn Baner kako bi istražila ubistvo. Budući da ona nije spremna za uslove zime u Vjomingu ona moli Korija da joj pomogne u istraživanju.