Najava, Vesti

Repertoar bioskopa Art: od 16. do 22. februara

Posted: 15. februara 2017. u 22:36   /   by   /   comments (0)

SALA od 16. do 22. februara

u 18h   cena ulaznice: 300,00

LEGO BETMEN FILM/ The Lego Batman Movie

Žanr: animirani, avantura, titlovan, 3 D  Dužina trajanja: 90 min.

Reditelji: Jon Burton

Nakon velikog uspeha Lego filma, Warner Bros. donosi novu uzbudljivu Batman Lego avanturu.

U ovom filmu ćemo pratiti Batmana, koji mora da napustiti samotnjačku ulogu i da nauči da radi u timu, jer njegovom omiljenom gradu preti Joker u najopasnijoj zaveri do sad.
Uz to, dogodile su se i druge velike promene u Gothamu. Bruce Wayne će zajedno sa kriminalcima Gotham cityija morati da brinuti i o dečaku kog je usvojio.
Chris McKay je režiser i ovog nastavka, a Seth Grahame-Smith i Jared Stern i John Whittington su pisali scenario.

 

SALA 1  od 16. do 22. februara

u 20 h   cena ulaznice: 350,00

PEDESET NIJANSI MRAČNIJE/ Fifty Shades Of Grey 2: Fifty Shades Darker

Žanr: erotski, drama   Dužina trajanja: 118 min.

Glavne uloge:  Jamie Dornan, Dakota Johnson, Kim Basinger, Luke Grimes

Režija: James Foley

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Mračnije“, drugom nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle velikog hita iz 2015. koji je zaradio preko 560 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže za Dan zaljubljenih i poziva vas da se prepustite nečem za nijansu mračnijem

Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

 

SALA 2   od 16. do 22. februara

u 19 h i 21 h   cena ulaznice: 300,00

BISER BOJANE

Žanr: domaći fim, akcija, komedija   Dužina trajanja: 105 min.

Glavne uloge:  Milutin Mima Karadžić, Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Andrija Milošević, Mira Banjac

Režija:  Milan Karadžić

Đorđe Popović (Slaven Došlo) , mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu (Vanju Nenadić) , mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu. Nikola Popović (Mima Karadžić) , nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje „vruć“ doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante, spreman je na sve ali ne i na susret sa sinom nakon dvadesetpet godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav. Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što pre da se vrati u Trst, da se vrati starom načinu života. Splet događaja, kalambur tokom jurnjave za dijamantima, a posebno ljubav prema sinu, će presudno uticati da Nikola ostane na Adi Bojani i započne novi život.

 

SALA 1   od 16. do 22. februara

u 22 i 15 h   cena ulaznice: 300,00

T2 TREJNSPOTING/ T2 Trainspotting

Žanr: drama, komedija   Dužina trajanja: 117 min.

Glavne uloge: Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Ewen Bremner, Robert Carlyle

Režija: Danny Boyle

Prvo se ukazala prilika… Zatim je stigla osveta.

Prošlo je dvadeset godina. Mnogo toga se promenilo, ali mnogo toga je ostalo potpuno isto. Mark Renton (Iven Mek Gregor) vraća se na jedino mesto koje je ikada mogao nazvati domom. Svi ga čekaju: Spud (Iven Bremner), Sik Boj (Džoni Li Miler) i Begbi (Robert Karlajl). I drugi stari prijatelji takođe ga čekaju: tuga, gubitak, radost, osveta, mržnja, prijateljstvo, ljubav, čežnja, strah, kajanje, samodestrukcija i smrtna opasnost… Svi su se skupili kako bi mu poželjeli dobrodošlicu. Po drugi put.