Najava, Umetnost

Repertoar bioskopa Art od 13. do 19. septembra

Posted: 11. septembra 2018. u 23:22   /   by   /   comments (0)

SALA 1

OD 13. DO 19. SEPTEMBRA
u 20 I 22h
cena ulaznice: 350,00

PREDATOR- EVOLUCIJA/ The Predator
Dužina trajanja: 108mn.
Žanr: akcija, avantura, horor, 3D
Glavne uloge: Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Lochlyn Munro
Režija: Shane Black
Šejn Blek preuzima franšizu u velikom stilu i predstavlja novu verziju popularne priče, koja je smeštena u predgrađe, za razliku od originalne lokacije – džungle.
Od dalekog svemira do ulica predgrađa, lov se ponovo vraća kući. Sada su lovci svemira jači, pametniji i smrtonosniji nego ikada pre, budući da su genetički nadograđivani DNK materijalom drugih vrsta. Kada mladić slučajno aktivira svoj povratak na Zemlju, samo brižna posada bivših vojnika i nezadovoljni učitelj mogu sprečiti kraj ljudske rase.

 

SALA 2
OD 6. DO 19. SEPTEMBRA
u 19h – 2D sinhronizovan
cena ulaznice: 250,00

RINGE RINGE RAJA/ Duck Duck Goos
Dužina trajanja: 91 min.
Žanr: animirani, komedija, sinhronizovan
Glavne uloge: Marko Marković, Nevena Kočović, Vladimir Marković, Dubravko Jovanović, Srđan Čolić
Režija: Christopher Jenkins
Ovo nije samo priča o dugom i teškom putovanju, već i avantura o pronalaženju puta kroz životne prepreke, o odgovornostima prema zajednici i porodici.
Dva izgubljena pačeta, slabašna šesnaest dana stara Či i njen mlađi brat Čao, odvojeni su od svog jata, zahvaljujući ludorijama prevelikog entuzijaste Penga, slobodoumne guske koja će radije da vežba akrobacije u vazduhu, nego da se pridruži ostalim guskama prilikom tradicionalne selidbe u toplije krajeve. Uplašeni i usamljeni, u želji da se vrate svom jatu, pačići će zatražiti pomoć od Penga, koji će ih odbiti, jer ova dva mališana urušavaju njegov imidž odmetnika. Međutim, Peng zadobija tešku povredu krila koja će ga učiniti ranjivim. Tek tada on pristaje da pomogne pačićima da se vrate jatu i tako uz šetnju sa njima prikriva svoju povredu. Od tog momenta njih troje će se upustiti u zajedničko putovanje, krčeći svoj put kroz prelepe kineske predele, u potrazi za svojim jatom a pod pritiskom zime koja dolazi. Istovremeno, divlja Palasova mačka po imenu Banzu je u potrazi za lakim plenom, baš kao što su ranjena guska i bespomoćni pačići.

SALA 2

OD 13. DO 19. SEPTEMBRA
u 21h
cena ulaznice: 300,00

SLATKA MALA TAJNA/ A Simple Favor
Dužina trajanja: 119 min.
Žanr: misterija, krimi, triler
Glavne uloge: Linda Cardellini, Blake Lively, Anna Kendrick
Režija: Paul Feig

Napet, a istovremeno glamurozan i duhoviti triler ispunjen prevratima i izdajama, tajnama i otkrivanjima, ljubavi i lojalnosti, ubistvima i osveti, reditelja i scenariste Pol Fejga s Anom Kendrik i Blejk Lajvli u glavnim ulogama. Radnja filma je bazirana na debitantskom romanu Darsi Basel, objavljenom 2017. godine.
Film prati mamu vlogerku Stefani Vard (Ana Kendrik) i njenu najbolju prijateljicu, glamuroznu Emili Nelson (Blejk Lajvli) koja jednog dana nestaje nakon što zamoli Stefani da pokupi njenog sina iz škole. Stefani istog trena pokušava da otkrije istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje najbolje prijateljice Emili iz grada. Stefanie se udružuje s Emilinim mužem i ubrzo počinje da se pita da li poznaje svoju najbolju prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila.

OD 13. DO 26. SEPTEMBRA
SALA 1
u 18h
cena ulaznice: 300,00

TOM I BOB- MISIJA SPASAVANjA SVETA/ Two Tails
Dužina trajanja: 75 min.
Žanr: animirani, avantura, porodični, sinhronizovan, 3D
Glavne uloge: Jovana Jelovac, Miljan Prljeta, Milan Zoričić, Marija Stojić, Miomira Dragićević, Nemanja Živković, Ivan Ivanov, Milan Mijailović Zoran Stojić
Režija: Victor Azeev
Tom i Bob kreću u opasnu avanturu da bi spasili tri vanzemaljca, ali i svoje prijatelje iz šume gospodina Medveda, Žirafu, Pingvina i Slona od opasnih Grebatora.
Pedantni dabar Bob vodi vrlo uredan život. Vredan je: vežba svako jutro, radi u svojoj bašti, melje žito u svom mlinu i sprema košnice za gospodina Medveda. Njegov život se dramatično menja kad mu na vrata pokuca mačak Tom i useli se kod njega usred noći. Mačak je nemirno stvorenje koje stalno traži nove pustolovine. Jednog dana, dok posmatra nebo, Tom ugleda vatrenu loptu koja juri nebom i pada na zemlju. Ispostavlja se da je to svemirski brod sa malim vanzemaljcima koji se zovu Zaka, Zik i Zuk. Oni beže od Grebatora čiji je zadatak da love nove forme života i dovedu ih na svoju planetu.

M.M. / Izvor : Bioskop Art