Najava, Umetnost

Repertoar bioskopa Art od 10. do 16. januara

Posted: 9. januara 2019. u 20:20   /   by   /   comments (0)

SALA 1

OD 3. DO 16. JANUARA

u 18h

cena ulaznice: 300,00

RALF RASTURA INTERNET- RAZBIJAČ RALF 2/ Ralph breaks the Internet

Dužina  trajanja: 114min.

Žanr: animirani, avantura, sinhronizovan, 3D

Režija: Rich Moore, Phil Johnston

Glasovi: Đorđe Marković, Maša Dakić, Mina Sovtić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Srđan Čolič, Ana Štajdohar

U filmu “Ralf rastura internet”, negativac iz video-igrice, Ralf i njegova najbolja drugarica, Venelopa fon Gric, napuštaju udobnost svog sveta, u pokušaju da spasu njenu igricu.

Šećernu groznicu. Njihova potraga uvodi ih u nepregledan, očaravajući i uzbudljivi svet interneta, gde će, kako bi se lakše kretali kroz mrežu, morati da se oslone na njegove stanovnike. Junakinje virtuelnog sveta su Jes, glavni algoritam i srce i duša vodećeg sajta “BuzzzTube” i Šenk, žestoki vozač iz auto-igrice, mesta koje je Venelopa tako iskreno zavolela, pa se Ralf plaši da može izgubiti jedinog prijatelja koga je ikada imao.

SALA 1

OD 10. DO 16. JANUARA

u 20 i 22h

cena ulaznice: 300,00

KRALj LOPOVA/ King of Thieves

Dužina  trajanja: 108mn.

Žanr: krimi, drama

Glavne uloge: Michael Caine, Charlie Cox, Michael Gambon

Režija: James Marsh

Film o bandi penzionera koji su organizovali spektakularnu pljačku u Haton Gardenu u Londonu za Uskrs 2015. godine. Bandu čini oskarovska filmska elita poput Majkla Kejna, Džima Brodbenta i Toma Kortneja.

Neverovatna istinita priča o pljački dijamanata u Haton Gardenu, najvećoj u britanskoj istoriji. Grupa starijih muškaraca, u svojim kasnim 60-im i 70-im, je iz trezora u Haton Gardenu u Londonu ukrala blago ukupne vrednosti 200 miliona funti. Pljačku su razradili do detalja, u nekoliko faza. Prvi su put u trezor ušli učetvrtak uveče i izašli idućeg jutra, a ponovo su ušli u subotu uveče i pobegli na Uskrs.

SALA 2

OD 10. DO 16. JANUARA

u 19h

cena ulaznice: 250,00

SNEŽNA KRALJICA – SVET OGLEDALA/ Snezhnaya koroleva. Zazerkale

Dužina  trajanja: 80min.

Žanr: animirani, komedija, avantura, sinhronizovan

Režija: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin

Četvrti nastavak bajkovitog animiranog hita Snežna kraljica oduševiće vas i ove zime.

Glavna junakinja filma je devojčica Gerda, koja za razliku od svojih roditelja i brata, jedina nema čarobne moći. Jednoga dana, strašan kralj Harald, koji čaroliju vidi kao pretnju „običnim“ ljudima, protjera sve čarobnjake, uključujući i Gerdinu porodicu u Zemlju ogledala. Postoji samo jedan način na koji Gerda može da spasi svoje roditelje, sve ostale čarobnjake i magiju, a to je da otkrije svoje čarobne moći. Jedina osoba koja joj može pomoći u tome je Sniježna kraljica.

M.M. / Izvor: Bioskop Art